Vigtigste Andet Smartsheet – Sådan tilføjer du en dropdown

Smartsheet – Sådan tilføjer du en dropdown



Tilføjelse af nye dropdown-lister i Smartsheet kan gøres i et par hurtige trin. Du kan også redigere og slette eksisterende dropdown-lister fra dine smartsheets.

Smartsheet - Sådan tilføjer du en dropdown

Hvis du undrer dig over, hvordan du tilføjer en dropdown-liste til dine smartsheets, så er du kommet til det rigtige sted. I denne guide viser vi dig, hvordan du tilføjer dropdown-lister til dine smartsheets. Vi vil også påpege nogle nyttige funktioner, som Smartsheet-rullelister har at tilbyde, som vil optimere din Smartsheet-oplevelse.

Sådan tilføjer du en rulleliste i Smartsheet?

Smartsheet er en projektledelses SaaS (software as a service). Det kan bruges til at uddelegere daglige opgaver og opgaver, måle fremdriften af ​​hvert projekt, administrere tidslinjer, dele filer og dokumenter og organisere hele virksomhedens arbejdsbyrde.

Det mest væsentlige ved denne software er det såkaldte smartsheet, der fungerer som Microsoft Excels regneark. Du kan oprette et brugerdefineret smartsheet, som kan tage form af gitter, projekter, kort, opgavelister, formularer, rapporter og dashboards.

Hvert ark er orienteret efter kolonner og rækker, og du kan vælge din foretrukne visning – gittervisning, kortvisning, kalendervisning og mange flere. Du har også mulighed for at tilføje dropdown-lister eller kolonner til hvert smartsheet. Grunden til, at dropdown-lister bruges i første omgang, er for at systematisere indsamlingen af ​​vigtig information og for at opretholde ensartethed i datasortimentet.

Der er to typer dropdown-kolonner – enkeltvalgskolonner og multiple selectkolonner. Når du bruger en enkelt vælg dropdown-liste, kan du kun vælge ét element fra listen over værdier, mens brug af en multiple select dropdown-kolonne betyder, at du kan vælge mere end én værdi.

Værdiafsnittet indeholder oplysninger, der vil blive vist i dine dropdown-kolonner. En værdi kan omfatte tegnsætningssymboler, bogstaver, tal og emojis. De er organiseret ud fra deres rækkefølge, som du indtaster i værdilisten. Husk, at hvis du indsætter en e-mailadresse eller et hyperlink i værdilisten, vil det fremstå som almindelig tekst.

Følg nedenstående trin for at tilføje en ny rulleliste i Smartsheet:

  1. Åbn Smartsheet og beslut, hvor du vil tilføje en dropdown-kolonne.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i kolonneoverskriften, hvor du vil tilføje en ny rulleliste.
  3. Vælg enten Indsæt kolonne til højre eller Indsæt venstre kolonne.
  4. En ny fane vil dukke op.
  5. Indtast titlen på din nye rulleliste i feltet.
  6. Under Kolonnetype skal du vælge Dropdown (Enkeltvalg) eller Dropdown (Multi-Select).
  7. Indtast de oplysninger, der vises i rullemenuen under Værdier.

    Bemærk : Hvis du vælger Single Select, kan du kun vælge én værdi, men hvis du vælger Multiple Select, kan du indtaste så mange værdier, du vil. Bare husk at adskille dem med Enter-tasten eller Return-tasten på dit tastatur.
  8. Marker afkrydsningsfeltet Begræns kun til dropdown-værdier, hvis du vil forhindre andre brugere i at indtaste fritekstværdier.
  9. Vælg Ok.

Det er alt, hvad der er til det. Du kan tilføje så mange dropdown-lister til dine smartsheets, som du vil.

Tilføjelse til dit eksisterende Smartsheet Drop Down

Udover at tilføje nye dropdown-kolonner i Smartsheet, har du også mulighed for at redigere dine eksisterende dropdown-lister. Denne proces refererer til at tilføje eller fjerne værdier fra dine rullelister, det vil sige redigering af kolonneegenskaber. Du kan gøre dette så hurtigt, som det ville tage dig at tilføje en ny dropdown-liste i dit smartsheet.

hvordan man indstiller et billede som baggrund i Google Docs

Følg nedenstående trin for at redigere en rullemenus egenskaber.

  1. Åbn Smartsheet.
  2. Find den rulleliste, du vil redigere.
  3. Klik på ikonet med tre prikker i kolonneoverskriften.
  4. Klik på Rediger kolonneegenskaber.
  5. Fanen Rediger kolonneegenskaber vises.
  6. Gå til boksen Værdier for at redigere dem.
  7. Tilføj eller fjern et hvilket som helst antal værdier, du ønsker. For at slette en værdi fra denne type kolonne skal du dobbeltklikke på den og trykke på Slet på dit tastatur.
  8. Vælg OK.

Det er alt, hvad der er til det. Du har med succes redigeret din dropdown-kolonnes egenskaber. Nu kan du gå tilbage til at arbejde i Smartsheet.

Hvis du vil redigere din rulleliste ved at skifte mellem en enkelt udvalgt liste og en flervalgsliste, vil listeposterne i boksen Værdier ikke blive ændret. En ting, der vil ændre sig, er din evne til at vælge en eller flere værdier.

Husk, at hvis du ønsker at redigere din liste ved at gøre den til en anden type liste, vil alle oplysningerne i boksen Værdier vises som almindelig tekst i cellerne. På den anden side, hvis du skifter fra en ikke-dropdown-kolonne til en dropdown-kolonnetype, vil alle oplysningerne fra cellerne blive gemt i værdiboksen som én værdi. Du kan altid ændre rækkefølgen af ​​værdierne ved at trykke på Enter på dit tastatur for at opdele dem i flere værdier.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du udfylde en dropdown fra data i andre smartsheets?

Processen med at udfylde en dropdown-kolonne eller enhver anden form for regneark betyder, at du har mulighed for at indtaste data i det pågældende felt. Det kan også referere til at eksportere indhold fra en tabel og importere det til en anden.

Selvom denne mulighed er tilgængelig på nogle projektstyringsplatforme, er den stadig ikke mulig på Smartsheet.

Kan du kopiere og indsætte en rulleliste fra et andet smartsheet?

Desværre er muligheden for at kopiere og indsætte en rulleliste fra et andet smartsheet ikke tilgængelig på denne platform. På den anden side kan du kopiere rækker, celler, formler, hyperlinks og hierarki. Smartsheet lader dig dog kopiere og indsætte dropdown-lister inden for det samme smartsheet ved at bruge træk-udfyld-metoden.

Træk-udfyld-metoden giver dig mulighed for at kopiere værdier fra dropdown-lister og flytte dem til andre tilstødende celler. Sådan gøres det:

1. Åbn dit smartsheet og find den værdi, du vil kopiere.

2. Klik på cellen, hvor værdien er.

3. Klik på nederste højre hjørne af cellen.

4. Træk det nederste højre hjørne af cellen til cellen, der er under den. De celler, du vælger, vil blive indrammet af en stiplet kant.

5. Når du er færdig, slipper du klikket.

Nu vil alle værdierne blive kopieret til alle de tilstødende celler, som du valgte med musen. Du kan også bruge træk-udfyldningsmetoden til at kopiere og indsætte formler og datoer.

Hvis du vil kopiere og indsætte rækker og celler, skal du bare bruge Ctrl + C og Ctrl + V-metoden (Command + C og Command + V på en Mac).

Optimer din Smartsheet-oplevelse med dropdown-lister

Nu ved du, hvordan du tilføjer dropdown-lister i Smartsheet, samt hvordan du redigerer og sletter dine dropdown-kolonner. Du ved også, hvordan du kopierer og indsætter værdierne fra dine dropdown-lister. At vide, hvordan du bruger Smartsheets dropdown-kolonner er yderst nyttigt, og det vil hjælpe dig med at administrere dine daglige opgaver og opgaver mere effektivt.

Har du nogensinde tilføjet en rulleliste i Smartsheet? Brugte du nogen af ​​metoderne, der er forklaret i denne artikel? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Sådan rettes fejlkode 0x80004005 til 'Windows har ikke adgang til computer'
Sådan rettes fejlkode 0x80004005 til 'Windows har ikke adgang til computer'
Windows OS er placeret som et virksomhedsvenligt operativsystem med forskellige funktioner til understøttelse af arbejdsgrupper og deling af filer og fysiske ressourcer. På trods af dette fokus synes dette flagskibsoperativsystem dog at gå ud af sin måde at
Ret manglende appsfejl i Windows 10 Fall Creators Update
Ret manglende appsfejl i Windows 10 Fall Creators Update
Der er en fejl i Windows 10 Fall Creators Update, der får nogle apps til at forsvinde fra Start-menuen såvel som fra listen over installerede apps.
De 31 bedste Halloween-emojis for 2024
De 31 bedste Halloween-emojis for 2024
Omfavn Halloween, når du sender beskeder til venner og familie i oktober ved hjælp af de ideelle Halloween-emojis til iOS, Android, X, Facebook og WhatsApp.
Sådan repareres Windows 10 ved hjælp af DISM
Sådan repareres Windows 10 ved hjælp af DISM
I denne artikel vil vi se, hvordan du løser Windows 10 ved hjælp af DISM, hvis det ikke kan opdateres, eller hvis visse systemkomponenter er beskadiget.
Tilføj private faner i stedet for private vinduer i Firefox
Tilføj private faner i stedet for private vinduer i Firefox
Sådan udskiftes private vinduer med private faner i Mozilla Firefox
Sådan fjerner du et anker i Microsoft Word
Sådan fjerner du et anker i Microsoft Word
Der er så mange ting, du kan gøre med Microsoft Word. For mange er det den absolutte foretrukne tekstbehandler, og den er tilgængelig på tværs af forskellige platforme. Det er for let at lave det grundlæggende i Word. Men når det kommer til
iPhone er ikke aktiveret Kontakt din operatør [LØSNING]
iPhone er ikke aktiveret Kontakt din operatør [LØSNING]
Nogle fejl er almindelige, om end utrolig frustrerende. Heldigvis har de fleste fejl en simpel forklaring og en simpel opløsning. Andre kan være lidt sværere at arbejde med, men uanset hvad er der altid en løsning til at overvinde enhver fejl.