Vigtigste Instagram Sådan fjerner du blokering af nogen på Instagram

Sådan fjerner du blokering af nogen på Instagram



Hvad skal man vide

  • Fjern blokering af nogen på Instagram ved at finde deres profil og trykke på Fjern blokering .
  • Du kan se en liste over de profiler, du blokerede, ved at gå til din profilside og vælge Indstillinger > Privatliv > Blokerede konti .
  • Hvis nogen har slettet deres konto, efter du har blokeret dem, kan du ikke interagere med deres fortegnelse på den blokerede liste.

Denne artikel forklarer, hvordan man fjerner blokeringen af ​​en brugers profil på Instagram. Instruktionerne gælder for den seneste version af Instagram-mobilappen og desktop-webstedet.

Sådan fjerner du blokering af nogen på Instagram-appen

For at fjerne nogen fra din liste over blokerede brugere på Instagram ved hjælp af Instagram-appen til alle understøttede versioner af iOS (iPad og iPhone), Android (Samsung, Google osv.) og Windows, skal du følge disse trin:

  1. Find den blokerede bruger på Instagram.

    Du kan bruge Regnskaber fanen fra søgelinjen for at isolere søgningen til kun brugerkonti.

  2. Tryk på profil du vil fjerne blokeringen.

  3. Tryk på Fjern blokering og bekræft, at du virkelig vil fjerne blokeringen af ​​brugeren.

    Søg og fjern blokering af grænseflade i Instagram til iOS.

Nu kan du se brugerens profil, hvor du kan vælge at Følge efter dem hvis du vil.

Fjern blokering af nogen, der bruger Instagram på nettet

Sådan fjerner du blokeringen af ​​en bruger ved hjælp af Instagram-webstedet på en computer med din desktop-webbrowser:

  1. Besøg Instagram på nettet i din browser.

  2. Log på din Instagram-konto, hvis du endnu ikke er logget ind.

  3. Vælg Søg .

    Søgefelt på Instagram via nettet
  4. Indtast brugernavn på kontoen eller navnet på den person, du vil fjerne blokeringen af.

  5. Vælg nu den ønskede bruger fra forslagene til autofuldførelse.

    Instagram viser muligvis brugerkontoen som utilgængelig. I dette tilfælde skal du fjerne blokeringen af ​​kontoen ved hjælp af Instagram-appen til iOS eller Android; se ovenfor.

  6. Vælg Fjern blokering og bekræft, at du virkelig vil fjerne blokeringen af ​​brugeren.

    Fjern blokering af interface til Instagram på nettet
  7. Det er det! Nu kan du følge den bruger, du lige har fjernet blokeringen på Instagram.

Se en liste over blokerede konti på Instagram

Ja, Instagram vedligeholder en liste over alle de profiler, du har blokeret. For at se det i Instagram-appen til iOS eller Android:

Du kan ikke få adgang til listen over blokerede brugere på Instagram-webstedet, så du bliver nødt til at bruge appen.

  1. Gå til din profil side på Instagram.

  2. Tryk på menuknappen, og vælg derefter Indstillinger .

  3. Vælg Privatliv og så Blokerede konti .

    Blokerede konti-grænseflade på Instagram til iOS
  4. Tryk på en hvilken som helst blokeret bruger for at komme til deres profil, hvor du kan fjerne blokeringen af ​​dem ved at følge instruktionerne ovenfor.

Dette er også nyttigt for at fjerne blokeringen af ​​brugere, der muligvis har blokeret dig. Men selvom du har fjernet blokeringen af ​​dem, bliver de stadig nødt til at fjerne blokeringen af ​​dig på deres side.

Hvad sker der, når du fjerner blokeringen af ​​nogen

Når du fjerner blokeringen af ​​en konto på Instagram, ophæves begrænsningerne forbundet med at blokere nogen.

  • Det vil de kunne finde dig igen ved at bruge Instagram-søgning.
  • Det kan de se dine indlæg og historier en gang til.
  • Det vil de kunne Følg dig igen (dette sker dog ikke automatisk).
  • Det kan de sende dig private beskeder bruger Instagram Direct igen.

Brugeren får ikke besked, når du fjerner blokeringen af ​​vedkommende.

Sådan følger du en ublokeret Instagram-konto

Hvis du har blokeret nogen på Instagram, har du også stoppet med at følge dem, og nye opslag eller historier vil ikke dukke op i din Instagram-stream. Du kan heller ikke følge en blokeret konto, før du har fjernet blokeringen.

Sådan følger du brugeren igen, efter du har fjernet blokeringen af ​​vedkommende:

  1. Se efter og åbn brugerens profil i Instagram.

    Dette fungerer lige så godt i Instagram-apps til iOS og Android, som det gør på nettet.

  2. Vælg Følge efter .

Hvis du holder op med at se opdateringer fra nogen, Tjek, om de ikke fulgte dig på Instagram .

Kan du fjerne blokeringen af ​​konti, der ikke længere eksisterer?

Afhængigt af appen eller webstedet er det muligvis ikke muligt at fjerne blokeringen Instagram-profiler, der er blevet slettet eller fjernet, da du blokerede dem. Deres navne vises på din Blokerede konti liste uden mulighed for at interagere med dem.

Hvis det er muligt, prøv Instagram-appen på en anden platform. Vi har set Instagram til Android i stand til at fjerne blokeringen af ​​brugere, som Instagram-webstedet og iOS-appen rapporterede som ikke-eksisterende eller utilgængelige.

En ting, du kan gøre for at undgå forældede konti på din liste over blokerede Instagram-konti, er at rapportere mistænkelige konti og aktivitet til Instagram ( Rapport > Det er spam eller Rapport > Det er upassende i brugerens menu) i stedet for at blokere brugere, som du anser for at være falske konti.

hvordan man indstiller en gmail-standardkonto
FAQ
  • Hvordan kan jeg se, om nogen har fjernet blokeringen af ​​mig på Instagram?

    Instagram giver dig ikke besked, hvis du er blevet fjernet blokeringen af ​​nogen. Søg i stedet efter profilen. Hvis det dukker op i søgningen, og du kan se deres profil, historier og opslag, har de fjernet blokeringen af ​​dig.

  • Hvordan ved jeg, om nogen har blokeret mig på Instagram?

    Hvis nogen har blokeret dig , dukker de ikke op, når du søger efter dem, og deres konto vil ikke være synlig for dig.

  • På Instagram, hvad er forskellen mellem at blokere en bruger og gøre din profil privat?

    Når du gør din Instagram-profil privat, kan en bruger stadig finde dig i en søgning, men ingen af ​​dine oplysninger vises. I stedet vil de finde en meddelelse om, at din profil er privat for alle, der ikke følger dem. Når du blokerer en bruger, vil din side dog slet ikke komme op i søgeresultaterne, når de søger efter den.

  • Hvordan blokerer du nogen på Instagram?

    Du kan blokere folk på IG ved hjælp af enten appen eller en webbrowser. Sådan blokerer du i Instagram-appen: Gå til en optællingsside > tryk på tre prikker > Bloker > Bloker > Afvis . Sådan blokerer du ved hjælp af en webbrowser: Gå til kontoside > tryk på tre prikker > Bloker denne bruger > Bloker.


Sådan glemmer du en Instagram-konto på din computer eller telefon

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
En lille boble rækker langt, og TheDanDangler er den mest sprudlende personlighed på Twitch.
Sådan låses lydstyrken på Android
Sådan låses lydstyrken på Android
Smartphones er usædvanligt nyttige stykker tech. At have musik, spil, sociale medier, videoer og bøger i en lille pakke er fantastisk. Så fantastisk i virkeligheden, at du næppe kunne bebrejdes for at glemme deres grundlæggende, originale funktion - en telefon.
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Du kan slå Automatisk forbedring fra i appen Fotos i Windows 10 for at få et mere naturligt udseende til dine fotos. Fotos-appen i Windows 10 ...
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
En af de mest innovative ting ved smarte højttalere er deres evne til at synkronisere og afspille musik som en enhed. Forestil dig at have den samme slags højttaler i hvert værelse i dit hus. Dine familiemedlemmer kunne hver bruge deres
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Sådan aktiveres AVIF-understøttelse i Mozilla Firefox Fra og med Mozilla Firefox 77, der er i Betakanalen i skrivende stund, er det muligt at aktivere understøttelsen af ​​AVIF-billedformat i browseren. Dette kan være nyttigt for websteder, der aktivt bruger dette moderne format til at levere rigt multimedieindhold
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Seneste Windows 10-builds leveres med en ny 'Tastatur'-side i appen Indstillinger. Sådan tilføjes eller fjernes et tastaturlayout i Windows 10.
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Få de fantastiske tapeter, der er samlet fra Bings daglige billeder med temaet Daily Bing # 2 til Windows 8. For at få dette tema skal du klikke på downloadlinket nedenfor og derefter klikke på Åbn. Dette vil anvende temaet på dit skrivebord. Tip: Hvis du bruger Windows 7, skal du bruge vores Deskthemepack Installer til at installere og anvende dette