Vigtigste Tv'er Sådan slår du lukket billedtekst til eller fra på et Panasonic-tv

Sådan slår du lukket billedtekst til eller fra på et Panasonic-tv



Closed captioning er ikke kun for hørehæmmede. Har du nogensinde ønsket at se tv, men du ville ikke forstyrre folk omkring dig? Lukkede billedtekster (CC) er perfekte til sådan en situation.

Sådan slår du lukket billedtekst til eller fra på et Panasonic-tv

Andre gange vil du dog gerne have den tekst væk fra skærmen. Måske er din CC-visningssession færdig, du kan skrue op for lyden, og du behøver ikke læse dialogen længere. Eller måske er det distraherende at se tekst, mens du prøver at se et program.

Uanset hvad, vil denne artikel hjælpe dig med at blive mester i dit Panasonic TVs billedtekstfunktioner.

Lukkede billedtekster versus undertekster

For det første, er du sikker på, at du har den lukkede billedtekst, eller læser du faktisk undertekster?

Undertekster og lukkede billedtekster kan ligne hinanden, men der er nogle subtile forskelle.

Undertekster gør det muligt at se film på sprog, du ikke forstår. Forestil dig at prøve at se den Oscar-vindende filmParasitmen du skal kunne flydende koreansk for at værdsætte det. Undertekster gør det muligt at nyde filmen, fordi den oversætter sproget. Undertekster lader dig forstå dialogen og også høre alt andet.

Billedtekster er dog primært til personer, der har en hørenedsættelse. Fordi de mange gange ikke kan høre dialogen eller lydeffekterne fra fjernsynet, vil de med lukkede billedtekster se tekst for begge.

hvordan man kontrollerer spilletid på ps4

Forskellen mellem lukkede billedtekster og undertekster er vigtig, fordi der kan være nogle små forskelle i at slå enten funktion til eller fra.

panasonic tv slå lukkede billedtekster til eller fra

Skift af CC-funktion på et tv

Den mest direkte måde at slå disse undertekster til og fra er at gøre det direkte fra dit tv. Den nøjagtige måde at gøre det på kan variere afhængigt af hvilken model af Panasonic TV du har, men her er nogle generelle trin:

Fjernbetjeningsknap

Nogle gange er løsningen til at skifte CC-funktionen lige på din fjernbetjening. Du skal dog have en ægte Panasonic-fjernbetjening. Universalfjernbetjeninger eller smartphones med en app, der fungerer som din fjernbetjening, har ikke den samme konfiguration.

Hvis du har et Panasonic Viera TV, så tag din fjernbetjening og tjek rækken af ​​knapper tæt på toppen. Du bør se en, der siger CC. Ved at trykke på den knap kan du slå funktionen til og fra.

Brug af TV-menuen

Du kan også prøve at bruge din tv-menu til at slå lukkede billedtekster til og fra.

hvordan man får vist meddelelsesanmodninger på facebook

Tænd først dit tv og gå til dets hovedmenu ved at trykke på knappen Menu på din fjernbetjening. Du vil se dine menuindstillinger og være i stand til at skifte mellem dem.

Når du er på hovedmenuen, skal du gå til indstillingen Opsætning og vælge den ved at trykke på OK på fjernbetjeningen. Dette åbner en ekstra menu med alle dine tv-opsætningsmuligheder. Rul ned til CC-indstillingen, og tryk på OK-knappen på din fjernbetjening for at åbne den næste menu.

I den næste menu skal du rulle til indstillingen Tilstand og trykke på OK for at ændre indstillingerne for lukkede billedtekster. Vælg, om du vil have den Til eller Fra, og tryk på OK igen for at ændringerne træder i kraft.

Under streaming

panasonic undertekster til eller fra

Du kan have din tv-funktion til undertekster slået til eller fra, men når du streamer et show på en tjeneste, ser du stadig undertekster. Dette kan skyldes, at de valgte CC-indstillinger for streamingplatformen kan være indstillet anderledes.

Så hvis du for eksempel ser noget på Netflix og har brug for disse billedtekster til (eller slukket), kan du følge disse trin:

  • Åbn Netflix.
  • Vælg et program.
  • Tryk på Play-knappen.
  • Tryk på pil op eller pil ned på din fjernbetjening (til smart-tv'er, konsoller og streamingenheder).
  • Vælg dialogikonet nederst eller øverst på skærmen.
  • Skift dine lydindstillinger.

Disse trin fungerer også på andre streamingplatforme.

fire stick forbinder ikke til wifi

En sidste ting om lukket billedtekst

Dit geografiske område kan også påvirke, hvordan denne funktion fungerer.

Ved lov kræver fjernsyn, der sælges i USA, en CC-funktion. Men hvis du har købt dit tv et andet sted i verden, kan du muligvis ikke se denne knap på din fjernbetjening. Undertekster er ved at blive mere almindeligt accepteret, men det er ikke en garanti for, at du har det tilgængeligt på dit tv. Især hvis du er uden for USA.

Hvad er din erfaring med at skifte mellem de lukkede billedtekstfunktioner på dit tv? Fortæl os om det i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Remote Desktop (RDP) Tastaturgenveje i Windows 10
Remote Desktop (RDP) Tastaturgenveje i Windows 10
I denne artikel ser vi en liste over nyttige tastaturgenveje, der er tilgængelige til en RDP-session i Windows 10. RDP står for Remote Desktop Connection.
Sådan eksporteres som MP4 i iMovie
Sådan eksporteres som MP4 i iMovie
Videoer på iMovie gemmes i MOV. Eksklusivt for Apple, dette format er ikke globalt kompatibelt. Hvis du vil konvertere dine videoer til mp4, skal du eksportere filerne. Hvis du er usikker på, hvordan du eksporterer
Assassin's Creed-filmtraileren ser faktisk fantastisk ud
Assassin's Creed-filmtraileren ser faktisk fantastisk ud
Det er en simpel kendsgerning: spil og film blandes ikke. Hver gang der er et spil baseret på en film, er det næsten altid forfærdeligt. I nyere tid har vi været udsat for Spider Man 3, Transformers og the
Hvad viser Life360, når telefonen er slukket
Hvad viser Life360, når telefonen er slukket
Life360 er en ultimativ delingsapp for familieplaceringer. Det bringer meget bekvemmelighed til bordet i den forstand, at det giver brugere i en indre cirkel mulighed for at dele deres placeringer med hinanden. Dette betyder ikke mere kedeligt
Aktivér Destroy Profile på Browser Close i Google Chrome
Aktivér Destroy Profile på Browser Close i Google Chrome
Sådan aktiveres Destroy Profile i browser Luk i Google Chrome Chrome for at forbruge mindre hukommelse ved at aflæse ubrugte profiler fra hukommelsen. Google arbejder på forbedringer af hukommelsesforbruget til Chrome-browseren. Et af dets mangeårige problemer er, at brugerprofiler, der er indlæst i browseren, forbliver i hukommelsen, selvom du lukker Chrome
Sådan kontrolleres, om en celle ikke er tom i Google Sheets
Sådan kontrolleres, om en celle ikke er tom i Google Sheets
Hvis du har brug for at kontrollere, om en celle i Google Sheets er tom eller ej, kan du gøre det manuelt. Faktisk er det nok den hurtigste måde. Men hvis du har at gøre med flere celler, bliver det snart en
Sådan løses servicehost lokalt system, der forårsager høj CPU- eller hukommelsesbrug
Sådan løses servicehost lokalt system, der forårsager høj CPU- eller hukommelsesbrug
Tilbage, da Windows 10 Creators Update blev frigivet, var der en række problemer, hvor Windows Service Host ville bruge meget CPU og / eller RAM. Dette var et midlertidigt problem, da Microsoft derefter udgav et hotfix til