Vigtigste Andet Hvor gemmes mine Google Meet-optagelser?

Hvor gemmes mine Google Meet-optagelser?



Google Meet's praktiske optagemulighed giver dig mulighed for at gemme alle konferencer og se om eller dele dem om nødvendigt.

Hvor gemmes mine Google Meet-optagelser?

Indstillingen er dog ikke tilgængelig for alle. Det er en eneste G Suite Enterprise-funktion, der tillader både live streaming og optagelse af dine videoer. Er det det værd? Kun du kan beslutte.

Hvis du har mulighed for at optage dine videoer, kan du undre dig: hvor går disse optagelser hen? Forbliver de i skyen, eller går de direkte til din computer? Hvem har adgang til dem?

Denne artikel vil besvare det.

Optagelsens placering

Når du har besluttet at stoppe optagelsen, modtager du straks en meddelelse om, at optagelsen går til dit Google Drev.

stop optagelse

For at få adgang til denne optagelse skal du følge disse trin:

  1. Log ind på din Google Drive-konto.
  2. Klik på knappen Mit drev i sidepanelet til venstre.
  3. Vælg mappen Meet Recordings.
    møde optagelser
  4. Din optagede video skal vises inde i mappen.

Bemærk, at det kan tage lidt tid, før din video vises, da Google først skal behandle den. Hvis din video er lang, eller din downloadhastighed ikke er så god, kan det tage lidt tid, før videoen vises.

Således, hvis videoen ikke vises med det samme, skal du vende tilbage lidt senere. Bare rolig, hvis du så bekræftelsen, før du stoppede optagelsen, skulle den til sidst vises.

Google Drive gør det praktisk at dele optagelsen på ethvert andet styringsværktøj. For eksempel kan du uploade det til din projektadministrationsplatform eller Google Classroom på få minutter.

kan du lege død ved dagslys med venner

Derudover kan du downloade optagelsen fra Google Drev direkte til din computerlager. Klik bare på knappen mere (tre lodrette prikker) ved siden af ​​filen, og vælg Download. Optagelsen vises i din computers tildelte downloadmappe.

Andre placeringer af filen

Meet-optagelsen kan vises to yderligere steder udover arrangørens Google Drive.

For det første får mødearrangøren og brugeren, der startede optagelsen, begge et e-mail-link til filen. Klik på dette link fører dig til en ny side, der afspiller din video.

Til gengæld kan du videresende denne e-mail til enhver anden modtager. Den, der modtager den, kan åbne optagelsen på samme måde.

Desuden har du muligvis oprettet begivenheden ved hjælp af Google Kalender. I så fald vises linket til optagelsen i kalenderens begivenhedsoplysninger.

google meet-optagelser

Alle brugere, der deltog i (eller blev inviteret til) begivenheden, vil også se den samme optagelse.

Andre kan ikke downloade optagelsen?

Normalt kan du dele din optagelse med alle, og de skal kunne downloade den. Imidlertid forsvinder denne mulighed undertiden.

Hvis det sker, skal du slå en bestemt mulighed fra. Følg disse trin:

  1. Gå til dit Google Drev.
  2. Find din optagelsesfil.
  3. Vælg Del.
  4. Gå til Avanceret nederst til højre.
  5. Find feltet ud for indstillingen Deaktiver for at downloade, udskrive og kopiere til kommentarer og seere.
  6. Fjern markeringen af ​​det.
  7. Gå til Gem ændringer.
  8. Vælg Udført.

Den anden bruger skal kunne downloade optagelsen nu.

Vigtige punkter om mødeoptagelser

Når du beslutter at optage dine møder, er der et par ting at huske på.

Først og fremmest inkluderer dine optagelser kun den aktive højttaler og alt, hvad der præsenteres (dias, indhold osv.). Andre alarmer, brugervinduer og underretninger er ikke en del af videoen. Således tilskuere og andre deltagere behøver ikke bekymre sig om at blive vist i selve optagelsen.

Også kun personer i organisationen kan kontrollere og gemme optagelsen. Alle andre, inklusive brugere af mobilapps og folk, der ringer op med en telefon, kan ikke administrere optagelsen. De får dog en advarsel, når optagelsen starter.

Og endelig, hvis nogen deltagere aktiverer en live billedtekstmulighed under præsentationen, vises disse billedtekster ikke senere i optagelsen.

Optag, gennemgang, del

Som du ser, skal det være et stykke kage at finde dine Google Meet-optagelser. Så længe du er medlem af organisationen, skal du have let adgang til filen.

Du kan derefter se det igen og endda dele det med alle uden for organisationen. Derfor skal du optage, når du kan. Især da det er ret nemt at fjerne optagelsen fra dit drev, når det ikke længere er nødvendigt.

Hvordan kan du lide denne Google Meet-funktion? Er det værd at betale G-Suite Enterprise-prisen? Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
En lille boble rækker langt, og TheDanDangler er den mest sprudlende personlighed på Twitch.
Sådan låses lydstyrken på Android
Sådan låses lydstyrken på Android
Smartphones er usædvanligt nyttige stykker tech. At have musik, spil, sociale medier, videoer og bøger i en lille pakke er fantastisk. Så fantastisk i virkeligheden, at du næppe kunne bebrejdes for at glemme deres grundlæggende, originale funktion - en telefon.
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Du kan slå Automatisk forbedring fra i appen Fotos i Windows 10 for at få et mere naturligt udseende til dine fotos. Fotos-appen i Windows 10 ...
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
En af de mest innovative ting ved smarte højttalere er deres evne til at synkronisere og afspille musik som en enhed. Forestil dig at have den samme slags højttaler i hvert værelse i dit hus. Dine familiemedlemmer kunne hver bruge deres
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Sådan aktiveres AVIF-understøttelse i Mozilla Firefox Fra og med Mozilla Firefox 77, der er i Betakanalen i skrivende stund, er det muligt at aktivere understøttelsen af ​​AVIF-billedformat i browseren. Dette kan være nyttigt for websteder, der aktivt bruger dette moderne format til at levere rigt multimedieindhold
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Seneste Windows 10-builds leveres med en ny 'Tastatur'-side i appen Indstillinger. Sådan tilføjes eller fjernes et tastaturlayout i Windows 10.
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Få de fantastiske tapeter, der er samlet fra Bings daglige billeder med temaet Daily Bing # 2 til Windows 8. For at få dette tema skal du klikke på downloadlinket nedenfor og derefter klikke på Åbn. Dette vil anvende temaet på dit skrivebord. Tip: Hvis du bruger Windows 7, skal du bruge vores Deskthemepack Installer til at installere og anvende dette