Vigtigste Andet Sådan forlader du en cirkel i Life360

Sådan forlader du en cirkel i Life360



Life360 er en populær familiesikkerhedsapp, der giver lokalitetsoplysninger i realtid for registrerede familiemedlemmers opholdssted. Appen deler kun dine data med medlemmerne af din private gruppe kaldet 'Circle' for at bevare privatlivets fred. Ud over en familiecirkel kan du tilføje andre 'cirkler', der omfatter yderligere personer, såsom nære venner.

  Sådan forlader du en cirkel i Life360

Men hvis du ikke længere ønsker at dele din placering med medlemmerne af en cirkel, behøver du ikke at slette cirklen helt – du kan forlade den. Sådan fjerner du dig selv fra en Life360-cirkel og nogle alternativer, hvis denne mulighed ikke er noget for dig.

Sådan forlader du en Life360-cirkel, du har oprettet

Hvis du er skaberen af ​​din cirkel, er der et ekstra skridt, du skal tage, før du forlader den. Du skal tildele din 'Admin'-position til et andet Circle-medlem. Denne proces sikrer, at kredsen fortsat har et medlem med bemyndigelse til at fjerne andre medlemmer, hvis det er nødvendigt.

Denne proces er opført først, fordi det er afgørende at kende.

  1. Åben din Life360 app og tryk på 'Cirkelskifter' bar øverst.
  2. Vælg din 'Cirkel' (den du har oprettet).
  3. Tryk på 'Gear' ikon (Indstillinger).
  4. Se efter 'Circle Management', og vælg derefter 'Skift administratorstatus.'
  5. Vælg et medlem for at give dem stillingen.

Nu hvor du har valgt en ny Admin, kan du fjerne din Admin-status på samme side.

Sådan fjerner du dig selv fra en Life360-cirkel

  1. Start din iOS Life360 eller Android Life 360 app og log ind, hvis det er nødvendigt.
  2. Tryk på 'Cirkelskifter' øverst på din skærm, og vælg derefter den 'cirkel', du vil forlade.
  3. Tryk derefter på 'gear' ikonet (Indstillinger) i øverste venstre hjørne.
  4. Find og vælg 'Cirkelledelse' på listen.
  5. Tryk på 'Forlad cirkel' helt nederst på skærmen.
  6. Bekræft din beslutning i pop op-vinduet ved at vælge 'Ja.'

Du har ikke længere en del i cirklen og kan ikke længere se den på din cirklerliste. Hvis du ombestemmer dig efter at have forladt det, skal du modtage en ny invitation fra Circle Admin for at blive medlem igen.

Sådan forlader du en Life360-cirkel uden at nogen ved det

Når du forlader din Life360 Circle, forsvinder dit ikon fra de resterende medlemmers kort. Derfor vil de se, at du ikke længere er i Cirklen. Hvis du vil stoppe med at dele din placering, uden at dine Circle-medlemmer opdager det, skal du finde en anden løsning. Nogle af de metoder, du bør undersøge, inkluderer følgende:

  • Deaktiverer din mobildata og Wi-Fi
  • Tænd for flytilstand
  • Deaktiverer appen fra at opdatere i baggrunden
  • Aktiverer batterisparetilstand
  • Slukker din telefon
  • Brug af en app til at forfalske din placering
  • Får en brændertelefon

Hvis du slår placeringsdeling fra, logger ud eller sletter appen, vil dine kredsmedlemmer vide det. En notifikation vil advare dem. Ovenstående metoder kan dog forhindre din placering i at opdatere uden faktisk at slå den fra.

Sådan sletter du en Life360-cirkel

Selvom der ikke er nogen 'Slet cirkel'-knap i Life360, kan du slette cirkler ved at fjerne alle medlemmer fra gruppen. Hvis du er administratoren af ​​cirklen, vil dette være nemt.

  1. Åbn Life360 app og vælg den cirkel, du vil slette.
  2. Tryk på 'gear' ikon (Indstillinger).
  3. Vælge 'Cirkelledelse.'
  4. Trykke 'Slet kredsmedlemmer' og fjern hvert medlem et efter et.
  5. Når du er det eneste gruppemedlem, skal du forlade cirklen ved at vende tilbage til 'Cirkelledelse' menu.
  6. Rul ned og vælg 'Forlad cirkel.'
  7. Bekræft dit valg ved at trykke på 'Ja.'

Når du også har forladt cirklen, bliver den automatisk slettet.

Hvis du ikke er kredsens administrator, skal du bede medlemmerne om at forlade dem på egen hånd.


Life360 er en nyttig app til forældre, der ønsker at være sikre på deres børns placering og sikkerhed. Familiemedlemmer kan også holde øje med hinanden og handle hurtigt i tilfælde af en nødsituation. Selvom det altid er betryggende at vide, hvor dine kære er, kan der komme et tidspunkt, hvor du ikke længere ønsker at være en del af en bestemt Cirkel. Når det sker, er dine muligheder at forlade cirklen, fjerne nogle andre medlemmer eller slette cirklen.

Ofte stillede spørgsmål om at forlade Life360

Kan du fjerne nogen fra en Life360-cirkel?

Ja, men du kan kun fjerne medlemmer fra din Life360-cirkel, hvis du er administrator. Hvis du ikke er administrator, skal du bede den nuværende om at tildele dig denne stilling, før du kan begynde at administrere medlemmerne.

Bemærk, at appen giver Circle-medlemmet besked om deres fjernelse. Det vil dog ikke fortælle dem, at det var dig, der fjernede dem. Ikke desto mindre, da kun administratorer kan fjerne medlemmer, kan de måske finde ud af det.

Giver Life360 dig besked, når du forlader en cirkel?

Da dit ikon forsvinder fra cirkelmedlemmernes kort, vil de vide, at du har forladt deres cirkel. Hvis du ikke ønsker, at dine kredsmedlemmer skal se din nuværende placering, mens du stadig er i cirklen, kan du se ovenstående tips om at skjule din placering.

hvordan man gendanner slettede fotos fra Android-galleriet

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
En lille boble rækker langt, og TheDanDangler er den mest sprudlende personlighed på Twitch.
Sådan låses lydstyrken på Android
Sådan låses lydstyrken på Android
Smartphones er usædvanligt nyttige stykker tech. At have musik, spil, sociale medier, videoer og bøger i en lille pakke er fantastisk. Så fantastisk i virkeligheden, at du næppe kunne bebrejdes for at glemme deres grundlæggende, originale funktion - en telefon.
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Du kan slå Automatisk forbedring fra i appen Fotos i Windows 10 for at få et mere naturligt udseende til dine fotos. Fotos-appen i Windows 10 ...
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
En af de mest innovative ting ved smarte højttalere er deres evne til at synkronisere og afspille musik som en enhed. Forestil dig at have den samme slags højttaler i hvert værelse i dit hus. Dine familiemedlemmer kunne hver bruge deres
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Sådan aktiveres AVIF-understøttelse i Mozilla Firefox Fra og med Mozilla Firefox 77, der er i Betakanalen i skrivende stund, er det muligt at aktivere understøttelsen af ​​AVIF-billedformat i browseren. Dette kan være nyttigt for websteder, der aktivt bruger dette moderne format til at levere rigt multimedieindhold
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Seneste Windows 10-builds leveres med en ny 'Tastatur'-side i appen Indstillinger. Sådan tilføjes eller fjernes et tastaturlayout i Windows 10.
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Få de fantastiske tapeter, der er samlet fra Bings daglige billeder med temaet Daily Bing # 2 til Windows 8. For at få dette tema skal du klikke på downloadlinket nedenfor og derefter klikke på Åbn. Dette vil anvende temaet på dit skrivebord. Tip: Hvis du bruger Windows 7, skal du bruge vores Deskthemepack Installer til at installere og anvende dette