Vigtigste Apps iPhone XS Max - Sådan nulstilles fabriksindstillingerne

iPhone XS Max - Sådan nulstilles fabriksindstillingerne



At nulstille din iPhone til fabriksindstillinger kan være en god idé, hvis du planlægger at sælge din telefon, eller hvis du har brugt alle andre fejlfindingsmuligheder. Husk, at du kun vil kunne få adgang til dine gamle data, hvis du først har sikkerhedskopieret dem.

hvilken slags ram er der på min computer
iPhone XS Max - Sådan nulstilles fabriksindstillingerne

iCloud-ruten

Det anbefales kraftigt først at sikkerhedskopiere dine data, hvis du planlægger at udføre en fabriksnulstilling på din iPhone XS Max. Sådan gør du det. Tryk på appikonet Indstillinger på din telefons startskærm. Tryk derefter på henholdsvis dit Apple-id og iCloud-fanerne. Vælg de elementer, du vil sikkerhedskopiere i menuen, og tryk på iCloud Backup og derefter Sikkerhedskopier nu.

Med sikkerhedskopien af ​​vejen, er det tid til at fortsætte med at nulstille din telefon. Afslut til startskærmen på din iPhone, og tryk på ikonet for appen Indstillinger. Når den åbner, skal du trykke på fanen Generelt i menuen. Find derefter knappen Nulstil og tryk på den. Telefonen vil tilbyde dig flere nulstillingsmuligheder. Du bør gå med Slet alt indhold og indstillinger. Bekræft dit valg ved at trykke på Slet iPhone i pop op-vinduet.

Nulstillingen af ​​telefonen tager normalt op til flere minutter. Når det er gjort, skal du kontrollere, om alt gik tilbage til de oprindelige indstillinger. Hvis alt gik OK, vil du se iOS Setup Assistant-skærmen, når du tænder telefonen igen. For at konfigurere din telefon igen, skal du logge ind med dit Apple ID-legitimationsoplysninger. Du vil blive præsenteret for flere muligheder - Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi, Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi og Konfigurer en ny telefon. Hvis du har sikkerhedskopieret dine data på iCloud, kan du vælge at gendanne dem nu.

hvordan ved jeg, om jeg er blokeret på snapchat

iTunes-ruten

Den alternative rute kræver, at du bruger den gode gamle iTunes i kombination med din pc eller Mac. I lighed med iCloud-ruten anbefales det kraftigt at sikkerhedskopiere dine data, før du fortsætter med fabriksindstillingen.

For at sikkerhedskopiere din telefon via iTunes skal du installere den seneste version af iTunes på din computer. Hvis du allerede har det installeret, så tjek om det er den nyeste version. Hvis det ikke er det, skal du opdatere det, før du fortsætter.

Efter installationen/opdateringen skal du starte appen og tilslutte din iPhone XS Max til computeren. Vælg din telefon, og klik på fanen Resume i menuen til venstre. Vælg sikkerhedskopieringsmulighederne i menuen Backups i højre side. Det anbefales at markere feltet Krypter iPhone-sikkerhedskopi. Klik derefter på knappen Sikkerhedskopier nu og vent på, at iTunes afslutter sikkerhedskopieringsprocessen.

hvordan man installerer et forlængerkabel

Før du fortsætter, skal du deaktivere funktionen Find min iPhone på din telefon: Indstillinger > iCloud > Find min iPhone > slå fra.

Når sikkerhedskopieringsprocessen er færdig, skal du gå til fanen Resume og klikke på Gendan iPhone-knappen i din telefons hovedoplysningssektion. Når pop op-vinduet vises, skal du klikke på Gendan og acceptere licensaftalen. Download sikkerhedskopieringsdataene.

Hvis alt gik glat, vil du se iOS Setup Assistant, når du tænder for din telefon. Du får de samme restaurerings- og opsætningsmuligheder, som du ville gå på iCloud-ruten.

Konklusion

At nulstille din iPhone XS Max til dens fabriksindstillinger fra tid til anden er en god måde at holde den kørende. Nu hvor du ved, hvordan det er gjort, vil du være i stand til at gøre det på få minutter.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Tilpas de skjulte hemmelige muligheder på startskærmen og Charms med ModernUI Tuner
Tilpas de skjulte hemmelige muligheder på startskærmen og Charms med ModernUI Tuner
Windows 8, som alle ved nu, kommer med en helt ny brugergrænseflade kaldet 'Modern UI'. Den indeholder startskærmen, Charms og den nye pc-indstillinger-app, der er designet til enheder med berøringsskærme. I Windows 8.1 Update 1 har Microsoft forbedret nogle aspekter af det moderne brugergrænseflade, gjort det mere tilpassbart og
Sådan minimeres et vindue til bakke i Windows 10
Sådan minimeres et vindue til bakke i Windows 10
Microsoft Windows er muligvis ikke så tweakable som Linux, men det kan temmelig tilpasses. Dette inkluderer selv de mest enkle og tilsyneladende mest trivielle ting, der måske synes at være indgraveret i Microsofts nyeste operativsystem. I sandhed, hvis du ikke ved det
HTC Desire 530 anmeldelse: HTCs Moto G-rival falder fladt
HTC Desire 530 anmeldelse: HTCs Moto G-rival falder fladt
Det var kun for fem år siden, at HTC Desire-navnet var blandt de bedste hunde i verden af ​​Android-smartphones. Men i 2012 tog HTC sit Desire-sortiment tilbage og introducerede det til sin yngre bror, The
Deaktiver proceslinjens søgefelt i Windows 10 Creators Update
Deaktiver proceslinjens søgefelt i Windows 10 Creators Update
Du kan deaktivere søgefeltet på proceslinjen i Windows 10 Creators Update eller gøre det til et ikon. Dette giver dig mulighed for at spare plads på proceslinjen.
Sådan oprettes en genvej for at åbne automatisk proxyopsætning i Windows 8.1
Sådan oprettes en genvej for at åbne automatisk proxyopsætning i Windows 8.1
Her er endnu et praktisk tip til at spare tid og forbedre anvendeligheden af ​​Windows 8.1 til dig. I dag deler vi udelukkende med dig, hvordan du opretter en genvej til åbning af automatisk proxyopsætning. Dette kan være yderst nyttigt, hvis du hurtigt vil ændre den automatiske proxy-konfiguration på din pc eller tablet.
Sådan repareres Oculus Quest Black Screen of Death
Sådan repareres Oculus Quest Black Screen of Death
Årsagen til en sort Oculus Quest-skærm kan være døde batterier eller en fastlåst opdatering. Prøv disse tips til at rette en Oculus Quest sort skærm.
Hvad er Shovelware?
Hvad er Shovelware?
Shovelware er ofte softwarepakker af lav kvalitet, der bliver installeret uden din tilladelse. Her er mere information, såsom hvordan man fjerner skovletøj.