Vigtigste Smartphones Sådan afblokeres nogen på Venmo

Sådan afblokeres nogen på Venmo



Selvom ikke alle er begejstrede for ideen om synlige pengeoverførsler, kan det ikke benægtes, at Venmo vokser og er på vej til at håndtere endnu flere transaktioner i den nærmeste fremtid. PayPal rapporterede, at de havde omkring 40 millioner aktive Venmo-brugere i 2018.

Sådan afblokeres nogen på Venmo

Og mens Venmo gør det meget nemmere at sende penge til venner, kan det til tider også være noget for gennemsigtigt nogensinde i årtusinder. Derfor er det godt at se, at nogle privatlivsindstillinger kan ændres, og at din online tilstedeværelse og betalingshistorik ikke vises for alle at se. Det vil sige, medmindre du vil have dem til at være.

venmo transaktionsskærm

Sådan blokeres brugere på Venmo

  1. Tryk på ikonet med tre linjer.
  2. Tryk på Søg efter personer.
  3. Gå til en brugers profilside.
  4. Tryk på ikonet med tre cirkler i øverste højre hjørne.
  5. Tryk på Bloker (indstillingen er skrevet med rødt).

Bemærk, at du bliver nødt til at logge ud og genstarte appen, før ændringerne træder i kraft.

Effekter af at blokere nogen på Venmo

Når du har blokeret en person på Venmo, kan du ikke finde dem i appen. De vises ikke længere i dit netværk. Søgning efter deres navn giver heller ingen resultater.

Den samme ting sker, hvis nogen sletter deres Venmo-konto. Deres navn vises ikke længere i søgeresultaterne, og der kan ikke sendes eller anmodes om betalinger.

Hvad der også er interessant er, at en person, du har blokeret, heller ikke kan søge efter dine kontooplysninger. De kan ikke sende eller anmode om betaling til og fra dig.

Der sendes heller ikke nogen underretning til en bruger, der indikerer, at du har blokeret dem. Dette kan få nogle til at tro, at du simpelthen har slettet din konto.

Hvis du vil se, om nogen har blokeret dig, skal du gøre det fra en anden Venmo-konto. Omvendt gælder også.

På grund af dette kan Venmo-brugere ikke blokere hinanden gensidigt. Det vil sige, medmindre begge parter starter en konto-blokering, før de logger ud.

hvordan man får vist alle de kommentarer, jeg har fremsat på youtube

Sådan afblokeres brugere på Venmo

Sig, at du har lavet en fejl eller impulsivt har blokeret nogen efter et heftigt argument. Hvis vedkommende stadig har en gyldig konto, kan du altid bruge Venmos unblock-funktion til at gøre begge dine profiler synlige for hinanden igen og tillade transaktioner mellem dine to konti.

  1. Tryk på ikonet med tre linjer.
  2. Rul ned, og tryk på Indstillinger.
  3. Vælg Privatliv.
  4. Tryk på Blokerede brugere.
  5. Vælg en bruger.
  6. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne for at åbne en menu.
  7. Tryk på Unblock to gange for at bekræfte.

Bemærk, at du bliver nødt til at føje den person til din venneliste igen.

Yderligere fortrolighedskontrol

Nogle mennesker henvender sig til at blokere brugere for at skjule deres betalingsaktivitet fra deres feeds. Dette er en radikal løsning, da kontrollen Venmo giver sine brugere over deres privatlivsindstillinger. Her er hvordan du kan gøre alle dine transaktioner private i et par enkle trin.

  1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Privatliv.
  3. Vælg Privat på listen over valgmuligheder.
  4. Tryk på Gem indstillinger.

På denne måde er det kun dig og afsenderen / modtageren, der kan se den transaktion. Du kan selvfølgelig holde alt offentligt og ændre fortrolighedsindstillinger på individuelle transaktioner. Du kan også ændre standardindstillingerne for privatlivets fred til privat og tillade, at individuelle transaktioner kan ses af alle eller bare dem i dit netværk.

  1. Åbn en betalingsskærm.
  2. Tryk på ikonet for privatlivsindstillinger.
  3. Vælg den ønskede indstilling fra Hvem kan se dette? skærm.

Alle tre muligheder, Offentlig, Venner, Privat, viser stadig betalingsoplysningerne til både afsender og modtager. Den eneste forskel er, hvem der kommer uden for de to, der ser transaktionen i deres feeds.

Du kan også udøve din ret til at skjule tidligere transaktioner. Husk bare, at denne handling ikke kan ændres længere nede på linjen. Når du har ændret fortrolighedsindstillingerne for en tidligere transaktion, forbliver det sådan for evigt.

  1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Privatliv.
  3. Gå til tidligere transaktioner.
  4. Vælg den ønskede mulighed.
    tidligere transaktioner

Det er klart, at du ikke behøver at gøre dette for betalinger, der allerede var gjort private. Faktisk kan du ikke engang ændre status for tidligere private betalinger. Derfor skal du altid være sikker på, at du vil holde nogle dele af din transaktionshistorik privat.

Afsluttende tanker

Det bedste ved Venmo er det faktum, at du ikke længere er bundet til en e-mail-adresse for at bruge en online betalingstjeneste. Denne mobile betalingstjeneste giver brugerne mulighed for at oprette konti med deres telefonnumre. Det gør tingene lidt mere bekvemme, og indtil videre tillader denne lille platform meget hurtige overførsler sammenlignet med sin moderservice, PayPal.

Når det er sagt, gør dets sociale medielignende kvalitet det tiltalende, men måske til tider gennemsigtigt. Du vil måske snakke med privatlivsindstillingerne, før du fortæller alle, hvem du også har sendt penge, hvor mange gange og hvor meget. Det er meget lettere end at skulle blokere / fjerne blokering af personer individuelt.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
En lille boble rækker langt, og TheDanDangler er den mest sprudlende personlighed på Twitch.
Sådan låses lydstyrken på Android
Sådan låses lydstyrken på Android
Smartphones er usædvanligt nyttige stykker tech. At have musik, spil, sociale medier, videoer og bøger i en lille pakke er fantastisk. Så fantastisk i virkeligheden, at du næppe kunne bebrejdes for at glemme deres grundlæggende, originale funktion - en telefon.
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Du kan slå Automatisk forbedring fra i appen Fotos i Windows 10 for at få et mere naturligt udseende til dine fotos. Fotos-appen i Windows 10 ...
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
En af de mest innovative ting ved smarte højttalere er deres evne til at synkronisere og afspille musik som en enhed. Forestil dig at have den samme slags højttaler i hvert værelse i dit hus. Dine familiemedlemmer kunne hver bruge deres
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Sådan aktiveres AVIF-understøttelse i Mozilla Firefox Fra og med Mozilla Firefox 77, der er i Betakanalen i skrivende stund, er det muligt at aktivere understøttelsen af ​​AVIF-billedformat i browseren. Dette kan være nyttigt for websteder, der aktivt bruger dette moderne format til at levere rigt multimedieindhold
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Seneste Windows 10-builds leveres med en ny 'Tastatur'-side i appen Indstillinger. Sådan tilføjes eller fjernes et tastaturlayout i Windows 10.
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Få de fantastiske tapeter, der er samlet fra Bings daglige billeder med temaet Daily Bing # 2 til Windows 8. For at få dette tema skal du klikke på downloadlinket nedenfor og derefter klikke på Åbn. Dette vil anvende temaet på dit skrivebord. Tip: Hvis du bruger Windows 7, skal du bruge vores Deskthemepack Installer til at installere og anvende dette