Vigtigste Snapchat Sådan fjerner du blokering af nogen på Snapchat

Sådan fjerner du blokering af nogen på Snapchat



Hvad skal man vide

  • Åben Indstillinger > Kontohandlinger > Blokeret .
  • Tryk derefter på x ved siden af ​​den bruger, du vil fjerne blokeringen af.

Denne artikel forklarer, hvordan man fjerner blokering af nogen på Snapchat til iOS- og Android-enheder.

Sådan fjerner du blokering af nogen på Snapchat

Fordi blokering af folk på Snapchat skjuler deres konti for dig og dine for dem, kan du ikke søge efter deres navne og derefter fjerne blokeringen af ​​dem. Få i stedet adgang til din liste over blokerede brugere fra Snapchat-indstillingerne. Sådan gør du.

  1. Åbn Snapchat og tryk på dit Bitmoji eller brugernavn i øverste venstre hjørne af skærmen.

  2. Tryk på gear ikon i øverste højre hjørne for at få adgang Indstillinger .

  3. Stryg op for at se Kontohandlinger sektion, og tryk derefter på Blokeret .

    hvordan man får flere runesider s8
    Snapchat med overskriften Indstillinger Gear og Blocked fremhævet
  4. Du vil se en liste over brugernavne på personer, du har blokeret. Tryk på x der vises til højre for brugernavnet på den person, du vil fjerne blokeringen af.

  5. Snapchat beder dig om at bekræfte. Tryk på Ja hvis du vil fjerne blokeringen af ​​denne person.

    Snapchat med knapperne Fjern fra blok og Ja fremhævet
  6. Når du har fjernet blokeringen af ​​nogen, forsvinder deres brugernavn fra din Blokeret liste.

Hvad skal man gøre efter at have fjernet blokeringen af ​​nogen

Blokering afbryder al kontakt mellem dig og den blokerede bruger, og personen fjernes fra din venneliste. Når du har fjernet blokeringen, skal du søge efter vennen og tilføje dem igen.

For at gøre dette skal du skrive brugernavnet i søgefeltet øverst og derefter trykke på Tilføje til højre for profilbilledet og brugernavnet. Hvis vennen ikke er en offentlig bruger, skal de også tilføje dig igen.

Snapchat med søgelinjen og knappen Tilføj fremhævet

Mere om at fjerne blokering af personer på Snapchat

Nedenfor er nogle af de oftest stillede spørgsmål og svar om at fjerne blokering af nogen i Snapchat.

Hvad er begrænsningerne for at blokere og fjerne blokering af brugere?

Snapchat har været kendt for at sætte tidsbegrænsninger på brugere, der gentilføjer venner, som de for nylig har slettet eller blokeret. Så hvis du blokerede, fjernede blokeringen og forsøgte at tilføje dem igen på kort tid, kan Snapchat muligvis forhindre dig i at tilføje dem igen i 24 timer.

Ved blokerede personer, hvornår du fjerner blokeringen af ​​dem?

Snapchat giver ikke brugerne besked, når du blokerer eller fjerner blokeringen af ​​dem, men de kan finde ud af det. For eksempel, hvis nogen bemærker, at din konto er forsvundet, kan de søge efter dig fra en anden Snapchat-konto og bekræfte, at de er blevet blokeret. Hvis de ser en ny venneanmodning fra dig, kan de indse, at du tilføjer dem igen.

Er der et alternativ til at blokere folk på Snapchat?

I stedet for midlertidigt at afbryde al kontakt med nogen og derefter tilføje hinanden igen som venner, skal du dæmpe notifikationer. Når du slår denne mulighed til for enhver ven, forbliver de på din venneliste. Du vil stadig modtage snaps og chats, men uden nogen af ​​de meddelelser, der følger med disse snaps.

For at dæmpe meddelelser fra en Snapchat-bruger skal du åbne deres kontaktside ved at vælge billedet ud for deres navn. Når du er på deres kontaktside, skal du bruge menuen med tre prikker øverst til at vælge Meddelelser . Vælge Stille .

hvordan man deaktiverer trackpad på mac
Slå notifikationer fra for en kontakt på Snapchat

Slå denne funktion til eller fra når som helst, uden at din ven ved det, og nyd friheden ved at åbne deres snaps og chats, når du har lyst.

FAQ
  • Hvordan blokerer jeg nogen på Snapchat?

    For at blokere en person på Snapchat skal du finde den bruger, du vil blokere, og trykke på vedkommendes navn for at åbne en chat. Tryk på Menu (tre linjer) > Blok og bekræft. bekræftelsesboks.

  • Hvordan får jeg Dark Mode på Snapchat?

    For at få mørk tilstand på Snapchat på en iPhone eller iPad skal du trykke på din profil ikon > Indstillinger > Appens udseende og vælg Altid mørkt . På en Android skal du gå til Indstillinger > System > Udvikler muligheder og drej på Tilsidesæt force-mørke skyder til .

  • Hvad betyder afventende på Snapchat?

    Afventer på Snapchat betyder, at der er en afventende Snapchat-meddelelse, der oplever et problem. Dette er en fejlmeddelelse, der indikerer, at Snapchat ikke har været i stand til at sende en besked. Det kan vises, hvis vennen endnu ikke har accepteret din venneanmodning, eller hvis de har ophævet venner eller blokeret dig. Det kan også betyde, at din enhed ikke er forbundet til internettet.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
En lille boble rækker langt, og TheDanDangler er den mest sprudlende personlighed på Twitch.
Sådan låses lydstyrken på Android
Sådan låses lydstyrken på Android
Smartphones er usædvanligt nyttige stykker tech. At have musik, spil, sociale medier, videoer og bøger i en lille pakke er fantastisk. Så fantastisk i virkeligheden, at du næppe kunne bebrejdes for at glemme deres grundlæggende, originale funktion - en telefon.
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Du kan slå Automatisk forbedring fra i appen Fotos i Windows 10 for at få et mere naturligt udseende til dine fotos. Fotos-appen i Windows 10 ...
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
En af de mest innovative ting ved smarte højttalere er deres evne til at synkronisere og afspille musik som en enhed. Forestil dig at have den samme slags højttaler i hvert værelse i dit hus. Dine familiemedlemmer kunne hver bruge deres
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Sådan aktiveres AVIF-understøttelse i Mozilla Firefox Fra og med Mozilla Firefox 77, der er i Betakanalen i skrivende stund, er det muligt at aktivere understøttelsen af ​​AVIF-billedformat i browseren. Dette kan være nyttigt for websteder, der aktivt bruger dette moderne format til at levere rigt multimedieindhold
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Seneste Windows 10-builds leveres med en ny 'Tastatur'-side i appen Indstillinger. Sådan tilføjes eller fjernes et tastaturlayout i Windows 10.
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Få de fantastiske tapeter, der er samlet fra Bings daglige billeder med temaet Daily Bing # 2 til Windows 8. For at få dette tema skal du klikke på downloadlinket nedenfor og derefter klikke på Åbn. Dette vil anvende temaet på dit skrivebord. Tip: Hvis du bruger Windows 7, skal du bruge vores Deskthemepack Installer til at installere og anvende dette