Vigtigste Snapchat Sådan fortæller du, om nogen slettede din samtale i Snapchat

Sådan fortæller du, om nogen slettede din samtale i Snapchat



Snapchat er en populær applikation til sociale medier, der gjorde det til toppen på grund af brugernes privatlivskultur. Afsendelse af snaps og meddelelser, der ikke efterlader spor, automatisk sletning af indhold og alarmering af brugere, hvis et screenshot blev taget, Snapchat har nogle quirky funktioner.

Sådan fortæller du, om nogen slettede din samtale i Snapchat

Hvis du ikke er åbent fortrolig med applikationen, er der mange ting at lære. Selv de mest erfarne Snapchat-brugere har spørgsmål om sletning af meddelelser. Snapchat-meddelelser er indstillet til at slette automatisk, når de er læst (eller 24 timer afhængigt af dine indstillinger). Brugere kan også manuelt slette disse kommunikationer. Så hvordan ved du, om nogen har slettet en besked, du har sendt dem?

hvordan man tilføjer nogen til apple-musik

Dette stykke blev bedt om af en større diskussion omkring Snapchat, der bragte en hel del spørgsmål inden for holdet. Selvom vi alle er erfarne brugere af sociale netværk, var der stadig ting, vi ikke vidste. Nogle af de spørgsmål, der kom op, er anført nedenfor.

Kan du fortælle, om nogen slettede din samtale på Snapchat?

Det afhænger af, hvordan chatten blev slettet. Hvis chatten blev fjernet efter visning - eller efter 24 timer, afhængigt af dine chatindstillinger - betragtes det som en normal funktion, og du vil ikke blive advaret om, at en chat er blevet fjernet.

Imidlertid tillader Snapchat nu brugere at slette chats efter at have sendt dem ved at holde fingeren på chatten og vælge indstillingen til at slette. Mens du kan fjerne en besked af en eller anden grund - hvad enten det er på grund af en skrivefejl eller på grund af en misvisende besked - den anden brugerviljese, at en besked er fjernet fra chat.

På den anden side, hvis en bruger fjerner hele deres chathistorik fra indstillingerne, advarer det ikke nogen afsendere om at rydde cachen - hovedsageligt fordi den kun rydder historikken på de aktive brugeres side.

Hvis jeg fjerner nogen som en ven, kan de stadig se den sidste besked, jeg sendte?

Ja. Når beskeden er modtaget af den anden person, mister du kontrollen med den. Serveren har leveret meddelelsen til den anden persons enhed. Meddelelsen vises stadig på deres Snapchat-konto.

Der er et par tredjepartsapps, der hævder at fjerne beskeden fra en anden brugers indbakke. Desværre har vi testet nogle af disse, og de ser ikke ud til at fungere. Som nævnt ovenfor, når en meddelelse er sendt til en anden person, anbringer serveren denne meddelelse i deres indbakke, der tager den ud af din kontrol.

En afprøvet og sand metode til at fjerne en besked er at slette din Snapchat-konto. Afhængigt af det indhold, du har sendt, er det drastisk at slette din konto, men måske en nødvendig.

Kan nogen fortælle, om du videresender deres Snapchat til en anden?

Nej. Snapchat underretter ikke den oprindelige person, der oprettede historien, om at den er sendt videre. Det fortæller dem, der oprindeligt så det, men ikke hvad der sker efter det.

Jeg testede dette, mens jeg forberedte dette stykke, og der blev ikke modtaget nogen meddelelse, da nogen sendte en historie til mig.

Kan du blokere andres Snapchat-historie uden at fjerne dem som en ven?

Snapchat giver dig dog mulighed for at 'slå lyden fra' en persons historie. Besøg gerningsmandens profil, og tryk på de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne. Tryk på 'Mute Story', så den bliver blå.

Heldigvis sender Snapchat ikke en advarsel til en anden bruger, hvis du ignorerer deres historie eller blokerer deres konto. Der er et par måder at vide, om nogen har det slettet dig fra deres Snapchat-venneliste . Selvom der ikke er nogen officielle måder, hvorpå dine venner kan se, om du har blokeret dem, er der nogle tegn på fortælling.

Du kan også springe dem over. Stryg bare til venstre, når historien vises, og Snapchat går videre til den næste. Socialt er dette en meget lettere og sikrere mulighed, da det ikke fornærmer nogen, og du behøver ikke forklare din ven, at de ikke længere kan finde dig på Snapchat, fordi du syntes, de var kedelige.

'Undskyld! Kunne ikke finde brugernavn 'Er jeg blevet blokeret?

Overraskende nok har kun en af ​​os nogensinde set denne besked. Det fortæller os, at vi enten er kedelige og uoffensive, eller at vi har tilgivende venner. Så hvad fortæller budskabet os? Hvis du ser 'Undskyld! Kunne ikke finde brugernavn ', det betyder normalt, at du er blevet blokeret af denne person.

I stedet for at fortælle dig det på almindelig engelsk troede Snapchat, at det ville være en mildere svigt, hvis de bare sagde, at appen ikke kunne finde dem.

Hvad og hvordan kan chats slettes i Snapchat?

Du kan selvfølgelig slette alle chats og historier på din side af appen, men ikke når andre har modtaget dem. Hvis du renser foråret og vil rense samtaler, kan du rydde dit chatfeed.

Sådan ryddes dit chatfeed ud:

  1. Åbn Snapchat, og vælg dit profilikon øverst til venstre.
  2. Vælg menuikonet - det der ligner et tandhjul - for at få adgang til indstillinger.
  3. Rul til Ryd samtaler inden for overskriften Privatliv.
  4. Tryk på 'X' ud for samtaler i det næste vindue for at slette dem.

Du kan også slette dine historier, hvis du vil. De selvdestruerer efter 24 timer, men hvis du vil fremskynde det, kan du.

  1. Åbn Snapchat, og klik på dit profilikon i øverste venstre hjørne.
  2. Vælg den historie, du vil slette, fra listen.
  3. Vælg den lille pil op nederst i historien.
  4. Vælg papirkurven og bekræft.

Dette sletter det fra Snapchat med øjeblikkelig virkning. Hvis nogen allerede ser det, vil de være i stand til at afslutte det, da det allerede er indlæst for dem, men når det er lukket, forsvinder det.

hvordan man opretter en konto som standard på google

Du har sandsynligvis bemærket nu, at Snapchat kan være temmelig slap, når det kommer til underretninger. Snapchat's korte natur spiller sandsynligvis en rolle i det; når brugerbasen allerede er vant til, at kommunikation forsvinder inden for en dag. Hvis brugerne fik tilsendt en meddelelse om enhver anden brugers aktivitet, ville den sandsynligvis miste sin appel over tid.

Vi tager en masse viden for givet, især når det kommer til ting, vi bruger hver dag. Vi bruger muligvis Snapchat konstant, men som vores diskussion demonstrerede, er der ting, vi alle stadig kan lære.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
En lille boble rækker langt, og TheDanDangler er den mest sprudlende personlighed på Twitch.
Sådan låses lydstyrken på Android
Sådan låses lydstyrken på Android
Smartphones er usædvanligt nyttige stykker tech. At have musik, spil, sociale medier, videoer og bøger i en lille pakke er fantastisk. Så fantastisk i virkeligheden, at du næppe kunne bebrejdes for at glemme deres grundlæggende, originale funktion - en telefon.
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Du kan slå Automatisk forbedring fra i appen Fotos i Windows 10 for at få et mere naturligt udseende til dine fotos. Fotos-appen i Windows 10 ...
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
En af de mest innovative ting ved smarte højttalere er deres evne til at synkronisere og afspille musik som en enhed. Forestil dig at have den samme slags højttaler i hvert værelse i dit hus. Dine familiemedlemmer kunne hver bruge deres
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Sådan aktiveres AVIF-understøttelse i Mozilla Firefox Fra og med Mozilla Firefox 77, der er i Betakanalen i skrivende stund, er det muligt at aktivere understøttelsen af ​​AVIF-billedformat i browseren. Dette kan være nyttigt for websteder, der aktivt bruger dette moderne format til at levere rigt multimedieindhold
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Seneste Windows 10-builds leveres med en ny 'Tastatur'-side i appen Indstillinger. Sådan tilføjes eller fjernes et tastaturlayout i Windows 10.
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Få de fantastiske tapeter, der er samlet fra Bings daglige billeder med temaet Daily Bing # 2 til Windows 8. For at få dette tema skal du klikke på downloadlinket nedenfor og derefter klikke på Åbn. Dette vil anvende temaet på dit skrivebord. Tip: Hvis du bruger Windows 7, skal du bruge vores Deskthemepack Installer til at installere og anvende dette