Vigtigste Whatsapp Sådan ved du, om du er blevet blokeret på WhatsApp

Sådan ved du, om du er blevet blokeret på WhatsApp



Hvad skal man vide

  • Tjek først brugerens Sidst set status, og se om der er to markeringer på din besked.
  • Hvis du ikke kan se deres status, eller der kun er ét flueben, kan brugeren have blokeret dig.
  • Prøv at ringe til brugeren eller tilføje vedkommende til en gruppechat. Disse virker ikke, hvis du er blokeret.

Denne artikel forklarer, hvordan du fortæller, om en bruger har blokeret dig på WhatsApp. Ikke alle disse metoder vil fortælle dig endegyldigt, om du er blevet blokeret, men de kan give dig hints. Disse trin gælder for alle versioner på alle enheder; nogle af disse trin er også relevante for WhatsApp Web.

hvordan man vågner Google Assistent

Tjek din kontakts sidst set status

Sådan tjekker du brugerens Sidst set status. Sidst set status refererer til den sidste gang, kontakten brugte WhatsApp.

  1. Find og åbn en chat med brugeren.

    Hvis en samtale ikke er åben, skal du finde brugerens navn og oprette en ny chat.

  2. Det Sidst set status er synlig under brugerens navn – f.eks. 'sidst set i dag kl. 10:18'.

    En bruger
  3. Hvis du ikke kan se noget under brugerens navn, er det muligt, at de har blokeret dig.

    En samtale på WhatsApp
  4. En mangel på en Sidst set status er ikke nødvendigvis en indikation af, at du er blevet blokeret. WhatsApp har en privatlivsindstilling, der giver brugeren mulighed for at skjule deres Sidst set status.

Se på fluebenene

Beskeder sendt til en kontakt, der har blokeret dig, viser altid ét flueben (som indikerer, at meddelelsen blev sendt), og aldrig et andet flueben (bekræfter, at en meddelelse blev leveret).

Det

I sig selv kan dette betyde, at brugeren har mistet sin telefon eller ikke kan oprette forbindelse til internettet. Kombineret med mangel på en Sidst set status, men beviserne hober sig op på, at du er blevet blokeret.

Find din iPhone ved hjælp af disse bedste metoder

Se efter opdateringer til deres profil

Når nogen blokerer dig på WhatsApp, vil du ikke se opdateringer til deres profilbillede. I sig selv er dette ikke et endeligt fingerpeg, da mange brugere ikke har profilbilleder eller sjældent opdaterer deres. Kombineret med mangel på en Sidst set status og ikke-leverede beskeder, men det er en anden indikation af, at du er blevet blokeret.

Tjek deltagerlisten i en gruppemeddelelse

Når du opretter en gruppebesked i WhatsApp, kan det virke, som om du har tilføjet brugeren – men når du åbner gruppechatten, vises de ikke på deltagerlisten. Hvis du forsøger at tilføje en kontakt, der har blokeret dig via Tilføj deltagere sektion af gruppechatten, får du en Kan ikke tilføje deltager fejl.

Gruppeoplysninger på WhatsApp

WhatsApp er bevidst tvetydig med hensyn til blokeret status for at beskytte blokeringens privatliv, og det vil ikke give dig besked, hvis du er blevet blokeret. Hvis du ser alle indikatorerne ovenfor, har din WhatsApp-kontakt sandsynligvis blokeret dig. Hvis du er blevet blokeret, er der ingen måde at fjerne blokeringen af ​​dig selv. Din bedste fremgangsmåde er enten at gå videre eller kontakte personen for at finde ud af, hvorfor du blev blokeret.

Prøv at ringe til dem på appen

Den sidste ting at prøve er at ringe til dem. Hvis du er blokeret, kan et opkald til brugeren muligvis ikke oprette forbindelse eller kan resultere i en 'mislykket opkald'-meddelelse.

Skærmbillede af WhatsApp mislykket opkaldsmeddelelse FAQ
  • Hvordan blokerer jeg en WhatsApp-kontakt?

    For at blokere nogen på WhatsApp på Android skal du trykke på Flere muligheder > Indstillinger > Konto > Privatliv > Blokerede kontakter > Tilføje . På iOS skal du gå til Indstillinger > Konto > Privatliv > Blokeret > Tilføj ny .

  • Hvordan ændrer jeg mine WhatsApp-privatlivsindstillinger?

    For at få adgang til WhatsApps privatlivsindstillinger skal du gå til Indstillinger > Konto > Privatliv . Tryk på Sidst set, Profilbillede, Om eller Grupper for at begrænse deres synlighed. Du kan også deaktivere placeringssporing, læsekvitteringer og meget mere.

  • Hvad sker der, når du blokerer nogen på WhatsApp?

    Blokering af nogen på WhatsApp fjerner dem ikke fra din kontaktliste, men du vil ikke længere modtage beskeder eller opkald fra personen. Derudover vil dine statusopdateringer og opdateringer af profilbilleder ikke være synlige.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
En lille boble rækker langt, og TheDanDangler er den mest sprudlende personlighed på Twitch.
Sådan låses lydstyrken på Android
Sådan låses lydstyrken på Android
Smartphones er usædvanligt nyttige stykker tech. At have musik, spil, sociale medier, videoer og bøger i en lille pakke er fantastisk. Så fantastisk i virkeligheden, at du næppe kunne bebrejdes for at glemme deres grundlæggende, originale funktion - en telefon.
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Du kan slå Automatisk forbedring fra i appen Fotos i Windows 10 for at få et mere naturligt udseende til dine fotos. Fotos-appen i Windows 10 ...
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
En af de mest innovative ting ved smarte højttalere er deres evne til at synkronisere og afspille musik som en enhed. Forestil dig at have den samme slags højttaler i hvert værelse i dit hus. Dine familiemedlemmer kunne hver bruge deres
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Sådan aktiveres AVIF-understøttelse i Mozilla Firefox Fra og med Mozilla Firefox 77, der er i Betakanalen i skrivende stund, er det muligt at aktivere understøttelsen af ​​AVIF-billedformat i browseren. Dette kan være nyttigt for websteder, der aktivt bruger dette moderne format til at levere rigt multimedieindhold
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Seneste Windows 10-builds leveres med en ny 'Tastatur'-side i appen Indstillinger. Sådan tilføjes eller fjernes et tastaturlayout i Windows 10.
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Få de fantastiske tapeter, der er samlet fra Bings daglige billeder med temaet Daily Bing # 2 til Windows 8. For at få dette tema skal du klikke på downloadlinket nedenfor og derefter klikke på Åbn. Dette vil anvende temaet på dit skrivebord. Tip: Hvis du bruger Windows 7, skal du bruge vores Deskthemepack Installer til at installere og anvende dette