Vigtigste Beskeder Sådan sletter du chats i GroupMe

Sådan sletter du chats i GroupMe



At udforske dine muligheder, når det kommer til beskedapps, kan have ført dig til GroupMe. Det er en gratis, brugervenlig app, der fungerer på en række forskellige enheder. Det er en praktisk måde at holde kontakten med din familie og venner på.

intet opkalds-id, hvordan man finder ud af, hvem der ringede
Sådan sletter du chats i GroupMe

Men der har været nogle bekymringer med appen, siden den blev lanceret i 2010. Hvis der for eksempel er beskeder eller chats, du gerne vil slippe af med, er der så en nem måde at gøre det på?

For svaret på det spørgsmål, læs vores korte guide til, hvordan du sletter chats på GroupMe.

Sådan sletter du gruppechat i GroupMe

Desværre er der ingen måde at slette en hel chat på GroupMe. Selvom mange brugere har bedt om denne mulighed, har der ikke været nogen ændringer for at løse dette problem siden lanceringen. Du har dog et par andre muligheder, der kan være nyttige.

Sådan rydder du chathistorik i GroupMe

Har du chats, der ikke længere er aktive? Rydning af din chathistorik kan være en måde at slippe af med de uønskede samtaler. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

  1. Åbn GroupMe-appen på din enhed.
  2. Find den chathistorik, du vil slette, og tryk eller klik for at åbne den.
  3. Vælg chatbilledet, og vælg Indstillinger i menuen.

  4. I menuen Indstillinger skal du trykke eller klikke på Ryd chathistorik.
  5. Et bekræftelsesvindue vil poppe op. Klik på Ryd for at bekræfte dit valg, og din chathistorik vil blive slettet.

Bemærk: Indstillinger-knappen kan være placeret i et andet område end nævnt ovenfor, afhængigt af den enhed, du bruger.

Sådan skjuler du en chat i GroupMe

At skjule en chat foregår forskelligt afhængigt af enhederne. Find den enhed, du ejer, nedenfor, og følg de tilsvarende instruktioner.

Windows pc

  1. Find den chat, du gerne vil skjule.
  2. Vælg chatavataren.
  3. Vælg Indstillinger, og vælg Skjul chat fra den menu. Nu vil du ikke længere se chatten på din computer.

Ombestemte du dig? Gør følgende for at vise en chat:

  1. Åbn GroupMe og gå til menuen Åbn navigation.
  2. Vælg Arkiver, og du vil se listen over skjulte chats.
  3. Vælg den chat, du vil vise.
  4. Vælg chatbilledet.
  5. Klik på ikonet Indstillinger, og vælg indstillingen Vis chat.

Android-enheder

  1. Start GroupMe-appen på din telefon eller tablet.
  2. Find den chat, du gerne vil skjule.
  3. Tryk og hold.
  4. Du vil se Skjul Chat-ikonet øverst.
  5. Tryk på den, og din chat bliver nu arkiveret.

Hvis du vil vise det, skal du følge nedenstående trin:

  1. Åbn GroupMe-appen, og vælg menuen Åbn navigation.
  2. Åbn arkivet ved at trykke på det bokslignende ikon.
  3. Du vil se dine skjulte chats her, så vælg den, du vil vise.
  4. Vælg chatten, og tryk på chatavataren.
  5. Vælg Indstillinger, og vælg Vis chat på listen.

iPhones og iPads

  1. Start GroupMe og find den chat, du vil skjule.
  2. Stryg til venstre på den chat, og vælg Skjul-ikonet.
  3. Du vil ikke længere se denne chat på chatlisten.

Følg disse trin for at få vist en chat:

  1. Vælg menuen Åbn navigation.
  2. Vælg Arkiv.
  3. Find den chat, du vil vise, på fanen Skjulte chats.
  4. Tryk på Vis frem ved siden af.

Bemærk: Afhængigt af den iOS-version, du kører, kan du muligvis ikke se menuen Åbn navigation. I så fald skal du vælge Chat øverst.

GroupMe Slet chats

Sådan sletter du beskeder i GroupMe

Beskeder kan ikke slettes fra GroupMe-chats. Du kan kun skjule dem på din enhed. Hvis du vil gøre det, skal du følge nedenstående trin.

  1. Når du åbner den ønskede chat, skal du finde den besked, du gerne vil skjule.
  2. Højreklik på beskeden på en computer. På en mobilenhed skal du trykke og holde nede.
  3. Vælg Skjul/skjul besked i menuen.

Hvis du vil vise skjulte beskeder igen, skal du følge disse trin.

  1. Åbn en chat, og tryk eller klik på chatavataren.
  2. Klik eller tryk på Indstillinger.
  3. Vælg indstillingen Vis skjulte meddelelser.

Vær opmærksom på, at du også kan vise beskeder, hvis du logger ud og logger tilbage på din konto.

Sådan sletter du skjulte chats i GroupMe

Du kan ikke slette chats i GroupMe, uanset om de er skjulte eller ej. Du kan kun afslutte en chat, hvis du er ejeren. Se følgende afsnit for instruktioner.

Sådan sletter du chats permanent i GroupMe

Som nævnt kan du ikke slette en chat i GroupMe.

Du kan dog vælge at afslutte din gruppe. Det vil ikke kun slette alle beskeder, men også slette hele gruppen. Hvis du beslutter dig for, at det er det, du vil have, skal du følge instruktionerne nedenfor.

  1. Start GroupMe på din enhed.
  2. Vælg den gruppechat, du gerne vil forlade.
  3. Klik på chatbilledet.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Nederst finder du indstillingerne Afslut gruppe og Forlad gruppe. Vælg en af ​​mulighederne og bekræft.

Hvis du blot forlader en gruppe, kan du komme tilbage. Men når gruppen er afsluttet, kan du ikke fortryde denne handling.

Yderligere ofte stillede spørgsmål

Har du stadig ikke dit svar? Tjek sektionen med ofte stillede spørgsmål nedenfor, hvis du vil vide mere om GroupMe.

Ryder rydning af chathistorik på GroupMe det for alle?

Det gør den ikke. Hvis du rydder chathistorikken på GroupMe, sletter du den kun på din enhed. Andre medlemmer af samtalen vil stadig være i stand til at se beskederne i chatten.

På hvilke enheder kan jeg få adgang til GroupMe?

GroupMe er tilgængelig til Windows-computere, Android-smartphones og tablets samt til iOS-enheder – iPhones og iPads. Du kan også få adgang til din chat via webbrowsere, men ikke alle muligheder vil være tilgængelige på denne måde. For eksempel kan du ikke skjule GroupMe-chat, hvis du åbnede appen på nettet.

Kan jeg slette chathistorik for både gruppe- og individuelle chats?

Ja. Uanset om det er en samtale med to personer eller en gruppechat, kan du rydde chathistorikken på din enhed.

Chatterne er kommet for at blive

Der er lidt, du kan gøre ved dine beskeder i GroupMe, hvis du ikke er gruppens ejer. Du kan skjule dem eller slette din chathistorik, men kun på din egen enhed. Men andre personer kan stadig se dine beskeder. Men hvis du er en gruppeejer, har du mulighed for at afslutte en gruppe for at slette dine beskeder.

Har du allerede prøvet GroupMe? Har du nogle skjulte chats? Del din oplevelse i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
En lille boble rækker langt, og TheDanDangler er den mest sprudlende personlighed på Twitch.
Sådan låses lydstyrken på Android
Sådan låses lydstyrken på Android
Smartphones er usædvanligt nyttige stykker tech. At have musik, spil, sociale medier, videoer og bøger i en lille pakke er fantastisk. Så fantastisk i virkeligheden, at du næppe kunne bebrejdes for at glemme deres grundlæggende, originale funktion - en telefon.
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Du kan slå Automatisk forbedring fra i appen Fotos i Windows 10 for at få et mere naturligt udseende til dine fotos. Fotos-appen i Windows 10 ...
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
En af de mest innovative ting ved smarte højttalere er deres evne til at synkronisere og afspille musik som en enhed. Forestil dig at have den samme slags højttaler i hvert værelse i dit hus. Dine familiemedlemmer kunne hver bruge deres
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Sådan aktiveres AVIF-understøttelse i Mozilla Firefox Fra og med Mozilla Firefox 77, der er i Betakanalen i skrivende stund, er det muligt at aktivere understøttelsen af ​​AVIF-billedformat i browseren. Dette kan være nyttigt for websteder, der aktivt bruger dette moderne format til at levere rigt multimedieindhold
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Seneste Windows 10-builds leveres med en ny 'Tastatur'-side i appen Indstillinger. Sådan tilføjes eller fjernes et tastaturlayout i Windows 10.
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Få de fantastiske tapeter, der er samlet fra Bings daglige billeder med temaet Daily Bing # 2 til Windows 8. For at få dette tema skal du klikke på downloadlinket nedenfor og derefter klikke på Åbn. Dette vil anvende temaet på dit skrivebord. Tip: Hvis du bruger Windows 7, skal du bruge vores Deskthemepack Installer til at installere og anvende dette