Vigtigste Enheder Sådan opretter du et mål på en Garmin-enhed

Sådan opretter du et mål på en Garmin-enhed



Fitness ure er utroligt populære i disse dage, og Garmin laver nogle af de bedste på markedet. Uanset hvilket Garmin-ur du har, skal du bruge Garmin Connect-appen for at få mest muligt ud af den.

Sådan opretter du et mål på en Garmin-enhed

Målfunktionen i Garmin Connect lader dig oprette løb, svømning, cykling eller brugerdefinerede mål. Hvert af målene tilbyder flere tilpasningsmuligheder.

Sådan opretter du et mål på en Garmin-enhed fra skrivebordet

Du kan for eksempel oprette et distance- eller tidsrammemål. Du kan dog kun oprette og spore mål på Garmin Connect-webstedet, ikke mobilappen. Derfor, for at oprette et træningsmål, er her, hvad du skal gøre:

  1. Gå til Garmin Connect internet side og log ind på din konto.
  2. Find knappen Mål i navigationsmenuen til venstre.
  3. Vælg Opret et nyt mål, og navngiv det.
  4. Fra en rullemenu skal du vælge typen af ​​aktivitet.
  5. Vælg måltype, mål, varighed og startdato.
  6. Klik på Gem.

Husk, at rullemenuen også giver dig mulighed for at oprette en tilpasset træning. Det er muligt, at de fremskridt, du gør med et tilpasset mål, ikke opdateres, som du forventer, så husk det.

Det kan ske, når dit mål er for specifikt, for eksempel hvis du sætter landevejscykling i stedet for cykling. På Garmin Connect-webappen kan du også se alle dine aktive, fremtidige og tidligere mål. Du får et komplet overblik over træningsmål.

Sådan ændrer du dit trinmål i Garmin Connect

Mens nogle mennesker har mere ambitiøse planer med deres Garmin-enheder, bruger andre det til at spore deres daglige skridt.

Mens 10.000 skridt om dagen er anbefalet gennemsnit , vil dette tal variere afhængigt af en persons alder og generelle velbefindende.

Ingen tvivl om, at gåture er sundt for dig, og Garmin Connect kan hjælpe dig med at holde styr på det. Men når du køber Garmin-enheden, får du en standardindstilling for trinmålet. Det kan du heldigvis sagtens ændre på. Sådan gør du:

  1. Start Garmin Connect-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på de tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne af skærmen
    .
  3. Når en ny menu vises, skal du trykke på indstillingen Garmin-enheder.
  4. Tryk på din Garmin-enhed, og tryk derefter på Aktivitetssporing.
  5. Rul lidt ned og klik på Daglige trin.
  6. Et redigeringsvindue vil poppe op. Du vil se Auto Goal og en blå skifte ved siden af ​​det. Tryk på den blå kontakt.
  7. Indtast dit trinmål manuelt, og klik på Gem.

Inde i aktivitetssporingssektionen kan du også indstille det daglige mål for gulvbestigning og ugentlige intensitetsminutter.

hvordan man installerer dlc på damp

Bemærk : Sørg for, at du altid har den nyeste version af Garmin Connect-appen. Kontrollere Google Play og App butik for opdateringer.

Skift dit vægtmål i Garmin Connect

Folk bruger Garmin Connect til at holde styr på deres idealvægt – enten ved at tabe eller tage et par kilo på. Det giver dig mulighed for at opsætte en målvægt og derefter spore dine fremskridt.

Den gode nyhed er, at du altid kan ændre din målvægt, hvis du vælger det. Her er hvad du skal gøre:

  1. Åbn din Garmin Connect-app, og tryk på de tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne.
  2. Rul ned og vælg Indstillinger.
  3. Tryk nu på Sundhedsstatistik efterfulgt af Vægt.
  4. Tryk på Tilføj vægt og indtast det tal, du har i tankerne.

Din Garmin-enhed sporer ikke din vægt. I stedet skal du manuelt indtaste vægten eller bruge en smart vægt, der kobles til Garmin Connect-appen.

Yderligere ofte stillede spørgsmål

1. Tæller aktiviteter, jeg importerer fra andre platforme?

Det er ret almindeligt at bruge mere end én fitnessplatform, når du er ved at komme i form. Hvis du har et Garmin-ur, så er Garmin Connect-appen dit kontrolpanel.

Personer, der bruger andre fitnessapps, kan dog importere aktiviteter til Garmin Connect. Mange apps understøttes, og for at illustrere, hvordan det virker, viser vi dig, hvordan du forbinder Strava og Garmin Connect.

Kost er en populær fitness-app, som mange løbere, cyklister og svømmere bruger, især når de forbereder sig til konkurrencer. Sådan importerer du data fra Strava til Garmin Connect:

1. Åbn din Garmin Connect app og gå til Indstillinger.

deaktiver tidlig lancering af anti-malware-beskyttelse

2. Vælg Connected Apps og find derefter Strava (eller en anden app) på listen.

3. Acceptér prompten om at uploade dine aktiviteter fra Strava til Garmin Connect.

4. Alle dine aktiviteter importeres automatisk. Det kan dog tage et par øjeblikke.

Garmin Connect vil også synkronisere de sidste 90 dage af din aktivitet på Strava.

Du kan også manuelt importere aktiviteter til Garmin Connect. Først skal du få adgang til appens webversion, vælge Importer data og derefter klikke på Gennemse.

4. Hvordan laver jeg en udfordring i Garmin Connect?

Nogle mennesker opnår de bedste resultater, når de konkurrerer med andre. Garmin Connect giver dig mulighed for at drage fordel af det drev ved at give brugerne mulighed for at konkurrere mod hinanden.

Alle kan deltage i en svømme-, løbe- eller cykeludfordring for en enkelt dag, uge ​​eller endnu længere. Sådan fungerer det:

hvordan du sletter en uoverensstemmelseskonto

1. Åbn din Garmin Connect-app og find Udfordringer nederst på skærmen.

2. Tryk på Opret udfordring og derefter Forbindelser for at invitere andre til udfordringen.

3. Tryk på Næste, og vælg derefter udfordringstypen.

4. Vælg udfordringens varighed, og tryk på Lad os gøre dette.

Vinderen af ​​udfordringen vil blive erklæret i den officielle Leaderboard-sektion i Garmin Connect-appen. Du får også en e-mail.

Opnå alle mål med Garmin

Garmin-enheder har mange fantastiske funktioner og tilpasningsmuligheder. Derudover er de nemt at administrere via Garmin Connect-appen. Du kan indstille trinmål og vægtmål og synkronisere Garmin Connect-appen med adskillige tredjepartsapps.

Træningen er den eneste funktion, der kræver, at du bruger webappen til opsætning og sporing i forhold til mål. Det kan være noget ubelejligt, da appen kan alt andet, men det er sådan, det virker for nu. Du kan også bruge Garmin til at skabe udfordringer, spore din søvn og meget mere.

Bruger du Garmin-enheder? Hvordan kan du lide Garmin Connect-appen? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Sådan køres en fejlfinding i Windows 10 for at løse problemer
Sådan køres en fejlfinding i Windows 10 for at løse problemer
Sådan køres en fejlfinding i Windows 10 for at løse almindelige problemer med operativsystemet hurtigt (to måder at åbne det).
Opera 61 følger nu Windows Dark Theme
Opera 61 følger nu Windows Dark Theme
Opera 61 har nået udviklergrenen. Den indledende udgivelse 61.0.3268.0 af browseren understøtter understøttelse af system mørk tilstand i Windows 10 sammen med en række andre ændringer. Som du måske husker, introducerede Opera 45 mørk tilstand, der kunne aktiveres af brugeren manuelt. Version 61 ændrer dette. Nu respekterer browseren
Sådan kombineres fotos på Snapseed
Sådan kombineres fotos på Snapseed
Snapseed er et ægte kraftværk i en fotoredigeringsapp, og de værktøjer, det tilbyder, kan kun konkurreres med Lightroom (mobilappen). Snapseed har imidlertid længe savnet funktionen til at kombinere fotos eller placere dem i en collage.
Sådan tjekker du, om en anden bruger din WhatsApp-konto
Sådan tjekker du, om en anden bruger din WhatsApp-konto
Som mange andre online-applikationer gør WhatsApp sit bedste for at holde sine brugeres data private og sikre. Platformen er relativt sikker med funktioner som ét login ad gangen og to-faktor autentificering. Men som alt hvad der er forbundet med
Zoho Analytics vs. Power BI
Zoho Analytics vs. Power BI
Business intelligence (BI)-software giver letforståelig indsigt i en organisations tilstand. Den bruger ikke så meget tilgængelige data til at forudsige fremtiden, men til at præsentere et detaljeret øjebliksbillede af den aktuelle situation. Du kan finde mange
De bedste VPN'er til Samsung-telefoner (september 2021)
De bedste VPN'er til Samsung-telefoner (september 2021)
I dag er det vigtigere end nogensinde at holde din forbindelse så privat som du kan. Ikke kun når du bruger din bærbare computer, men også når du er på din telefon. Offentlige Wi-Fi-forbindelser og browsing af mistænkelige websteder
Gør automatisk fanen Baggrund aktiv i Google Chrome
Gør automatisk fanen Baggrund aktiv i Google Chrome
Du kan gøre en baggrundsfane aktiv i Google Chrome automatisk. Det åbnes straks i stedet for i baggrunden.