Vigtigste Enheder Sådan tjekker du, hvem din placering er delt med på en iPhone

Sådan tjekker du, hvem din placering er delt med på en iPhone



Apple-enheder giver dig mulighed for at dele din placering med familie og venner. De kan holde styr på dit opholdssted, se, hvor du skal hen og sikre, at du er sikker. Du kan til enhver tid tilpasse disse indstillinger, men nogle gange glemmer du måske at deaktivere andre fra at se, hvor du er.

Sådan tjekker du, hvem din placering er delt med på en iPhone

Hvis du vil vide, hvordan du tjekker, hvem du har delt din placering med på din iPhone, er du kommet til det rigtige sted. Denne artikel vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om funktionen til placeringsdeling.

Sådan ser du, hvem din placering er delt med

Med Find My-appen, der følger med alle Apple-enheder, kan du finde dine venner og dele din placering.

Hvis du vil revidere listen over personer, der kan se din placering, skal du følge disse trin:

  1. Gå til indstillinger.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst.
  3. Tryk på Find min.
  4. Du vil se listen over personer, der kan se din placering.

Du kan også bruge appen Find min:

  1. Åbn Find mit-appen.
  2. Tryk på Personer.
  3. Gennemgå listen over personer, der kan spore dit opholdssted.

Sådan stopper du med at dele placering med nogen på en iPhone?

Beslutningen om at dele din placering med nogen er altid din. Hvis du vil stoppe med at dele din placering med en bestemt person, vil du være glad for at vide, at der er flere måder at opnå dette på. Vi fører dig igennem dem alle.

Find Mine indstillinger

Den første metode kræver, at du får adgang til Find My-indstillingerne og fjerner personen:

  1. Gå til dine indstillinger.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst.
  3. Tryk på Find min.
  4. Tryk på personens navn på listen over personer, der kan se din placering.
  5. Tryk på Stop med at dele min placering.
  6. Du vil se en prompt, der beder dig bekræfte din beslutning. Tryk på Stop med at dele min placering igen.

Find min app

Du kan bruge appen Find min til at redigere listen over personer, der kan se din placering.

Her er hvad du skal gøre:

  1. Åbn Find mit-appen.
  2. Gå til fanen Personer.
  3. Du vil se en liste over personer, der kan se din placering, og de personer, hvis placering du kan se. De, der kan se dit opholdssted, er markeret med Kan se din placering. Vælg den, du vil fjerne fra listen.
  4. Tryk på Stop med at dele min placering, og bekræft det, når du bliver bedt om det.

En anden måde at stoppe med at dele din placering med nogen er at stryge til venstre på deres navn og trykke på slet-knappen.

hvordan man gør mobiltelefon privat

Personen vil blive fjernet fra listen, medmindre de har givet dig adgang til deres placering. I så fald forbliver de på listen, men Kan se din placering vil blive fjernet.

Beskeder app

Du kan bruge appen Beskeder til at kontrollere, om du deler din placering med en bestemt person og stoppe med at dele.

Her er hvad du skal gøre:

  1. Åbn appen Beskeder.
  2. Tryk på samtaletråden med den pågældende person.
  3. Tryk på deres billede.
  4. Tryk på Stop med at dele min placering.

Kontakter App

Ved hjælp af appen Kontakter kan du kontrollere, om du deler din placering med nogen, og deaktivere den, hvis du vil.

tilføj websted til pålidelige websteder chrome

Følg instruktionerne nedenfor for at gøre det:

  1. Åbn appen Kontakter / Åbn appen Telefon og tryk på Kontakter.
  2. Find den kontakt, som du vil stoppe med at dele din placering med, og tryk på den.
  3. Hvis du deler din placering med dem, vil du se indstillingen Stop med at dele min placering. Tryk på den.
  4. Der vises en pop op-meddelelse, der beder dig bekræfte din beslutning. Tryk på Stop med at dele min placering igen.

Kort app

Hvis du har iOS 13.1 eller nyere, kan du bruge Maps-appen til at dele din ETA med din familie eller venner, mens du bruger navigation.

Sådan stopper du dette:

  1. Tryk på Del ETA under rutevejledningen.
  2. Tryk på den pågældende kontakt for at stoppe med at dele din ETA.

Når du ankommer til din destination, stopper ETA'en med at blive delt.

Sådan stopper du med at dele placering med alle

Ud over at deaktivere placeringsdeling med bestemte personer, kan du slå denne mulighed helt fra og deaktivere enhver fra at vide, hvor du er.

Find Mine indstillinger

Følg instruktionerne nedenfor for at stoppe med at dele din placering ved hjælp af dine indstillinger:

  1. Åbn dine indstillinger.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst.
  3. Tryk på Find min.
  4. Skift til/fra-knappen ud for Del min placering.

Du kan også bruge denne metode:

hvordan man tænder snyderi på sims 4
  1. Åbn dine indstillinger.
  2. Tryk på Privatliv.
  3. Tryk på Placeringstjenester.
  4. Tryk på Del min placering.
  5. Skift til/fra-knappen ud for Del min placering.

Find min app

En anden måde at deaktivere deling af din placering på er ved at justere indstillingerne i Find My-appen.

Sådan gør du:

  1. Åbn Find mit-appen.
  2. Få adgang til fanen Mig.
  3. Skift til/fra-knappen ud for Del min placering.

Husk på, at når du har genaktiveret deling af din placering igen, vil alle kontakter, der kunne se den, genoptage deling af dit opholdssted. For at forhindre dette kan du fjerne alle kontakter fra din liste ved at bruge en af ​​metoderne beskrevet ovenfor.

Yderligere ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg, om nogen holdt op med at dele deres placering med mig?

Når nogen holder op med at dele deres placering med dig, vil du ikke blive underrettet om det. Der er dog en måde at finde ud af, hvem der har forhindret dig i at spore deres opholdssted.

En af metoderne er at tjekke listen over personer:

1. Åbn Find My-appen.

2. Gå til fanen Personer.

3. Du vil se en liste over personer, der kan se din placering, og som gjorde det muligt for dig at se deres. Hvis den pågældende person ikke er på listen, betyder det, at de er holdt op med at dele sin placering med dig.

Når personen genaktiverer placeringsdeling, får du besked, hvis du stadig er på deres liste.

Hold styr på personer, der kan se din placering

Selvom det kan være nyttigt at dele din placering, vil du måske være opmærksom på, hvem der har adgang til dit opholdssted. Du kan kontrollere, hvem der har adgang til din placering og fjerne enhver af dem efter behov. Alternativt kan du deaktivere placeringstjenester helt.

Deler du ofte din placering med andre? Hvilke metoder bruger du til at holde dit opholdssted privat? Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor.

Interessante Artikler

Redaktørens Valg

Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
Hvordan Streamer TheDanDangler forvandlede en Instagram-følger til succes
En lille boble rækker langt, og TheDanDangler er den mest sprudlende personlighed på Twitch.
Sådan låses lydstyrken på Android
Sådan låses lydstyrken på Android
Smartphones er usædvanligt nyttige stykker tech. At have musik, spil, sociale medier, videoer og bøger i en lille pakke er fantastisk. Så fantastisk i virkeligheden, at du næppe kunne bebrejdes for at glemme deres grundlæggende, originale funktion - en telefon.
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Sluk for Autoforbedring i Fotos-appen i Windows 10
Du kan slå Automatisk forbedring fra i appen Fotos i Windows 10 for at få et mere naturligt udseende til dine fotos. Fotos-appen i Windows 10 ...
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
Sådan spiller du musik på alle Google Home-højttalere
En af de mest innovative ting ved smarte højttalere er deres evne til at synkronisere og afspille musik som en enhed. Forestil dig at have den samme slags højttaler i hvert værelse i dit hus. Dine familiemedlemmer kunne hver bruge deres
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Aktivér AVIF-support i Mozilla Firefox
Sådan aktiveres AVIF-understøttelse i Mozilla Firefox Fra og med Mozilla Firefox 77, der er i Betakanalen i skrivende stund, er det muligt at aktivere understøttelsen af ​​AVIF-billedformat i browseren. Dette kan være nyttigt for websteder, der aktivt bruger dette moderne format til at levere rigt multimedieindhold
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Tilføj eller fjern tastaturlayout i Windows 10
Seneste Windows 10-builds leveres med en ny 'Tastatur'-side i appen Indstillinger. Sådan tilføjes eller fjernes et tastaturlayout i Windows 10.
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Dagligt Bing # 2-tema til Windows 8
Få de fantastiske tapeter, der er samlet fra Bings daglige billeder med temaet Daily Bing # 2 til Windows 8. For at få dette tema skal du klikke på downloadlinket nedenfor og derefter klikke på Åbn. Dette vil anvende temaet på dit skrivebord. Tip: Hvis du bruger Windows 7, skal du bruge vores Deskthemepack Installer til at installere og anvende dette